Det er december, graderne falder. Hyggen spreder sig omkring i gaderne i form af lys, pynt, dufte. Vinteren er lige om hjørnet, men om sneen falder på denne side af nytår kan ikke loves. Når først sneen og frysegraderne melder sig, gælder det om at pakke sig GODT ind men i skrivende stund er et tørklæde og en hue næsten “godt nok!”.

Om du ankommer i New York her i december, eller i januar/februar måneder så er der hygge at opleve.

Vinterlandskabet i denne urban jungle er fantastisk!

Derfor har vi vores specielle Vinterlands NYC tour på programmet de næste måneder.

Hvornår: Hver onsdag kl. 13:30 til ca. 16:30 t.o.m 28 februar 2018.
Hvad koster det: Prisen er $50* per person og inkluderer mad, men ikke drikke – så tag nogle dollars med til varm kakao, kaffe, te eller hvad der måtte lokke.
Turen er offentlig, hvilket betyder flere kan tilmelde sig – skulle du have lyst til at tage turen privat med kun dig og dine rejsefæller, eller på andet tidspunkt end onsdag kan dette også arrangeres via vores Design Din Egen Tour mulighed.

Vi vil bevæge os rundt i gaderne fra Madison Square Park til Bryant Park, med udsving til Grand Central Terminal og Rockefeller Center. Programmet ligger ikke 100% fast, da vi vil tage hensyn til diverse aktiviteter hver uge. Du er velkommen til at emaile og forhører dig inden du booker, hvilket områder vi mere præcist kommer til at dække den pågældende onsdag. Vi vil fokusere på kendte, og mindre kendte attraktioner og smukke bygninger. Vi vil komme til at se gader og stræder af New York, fra en anden vinkel. Og vi vil have mulighed for at shoppe i et af de fine holiday markets som byen byder på.
Bemærk, at juletræet ved Rockefeller Center bliver taget ned 7 januar 2018.

En del af turen vil blive et besøg hos Mr. Bing, og prisen på en ‘bing’ er inkluderet i billetten. Du kan læse mere om det kinesiske street food, her: Mr. Bing – Kinesisk Street Food i New York

Book med det samme for at sikre ledighed!

* Ønsker du turen uden mad koster billetten $40. Da turen er offentlig, vil vi dog stadig bruge tid på at besøge Mr. Bing, hvis andre i gruppen har bestilt billet inkl. mad. Dette kan undgås, ved at bestille en privat tur hvor prisen for 3 timer er $275 for jer alle.

%d bloggers like this: