Hvad giver man til manden der har alt? Hvad giver man til konfirmanden, der har fået en rejse til New York i gave? Hvad med i studentergave til dem, der vælger at tage et sabbatår og rejse rundt i USA? Kender du nogen der skal til New York? Måske leder du bare efter den perfekte, unikke gave til jul, fødselsdagsgave eller jubilæum.

Pointen er …. Du kan købe et elektronisk gavekort hos os, som du kan sende til gavemodtageren, printe ud eller få tilsendt direkte her fra USA med et håndskreven hilsen.

Vi har gennem årene givet hundredvis af  sightseeing ture på dansk. Vi giver både offentlige ture i højsæsonen, men fokuserer på de private tours der giver folk den ekstra unikke oplevelse.  Gavekortsmodtageren kan få skræddersyet sin egen sightseeing tour med vores “Design Din Egen Tour”.

Vi tilbyder også diverse “concierge services“, der kan være bidragende til en bedre planlagt ferie eller en skøn ankomst til byen.

Med et gavekort, vælger du selv værdien fra $35 (som dækker en plads på en offentlige tour, når de bliver udbudt) eller $200 som dækker en privat tour for op til 8 personer. Du kan også vælge en anden værdi, og modtageren kan vælge at betale differencen hvis de ønsker at benytte en af vores andre tours eller services.