Bestil transport NYC

 

Transport er en vigtig del af en vellykket New York ferie. Derfor forsøger vi så vidt det er muligt, at personliggøre processen. Vi arbejder tæt med et par udvalgte transportudbydere, vi sørger for at være så transparente med priser som det er muligt og hvis der opstår noget undervejs er det vigtigt for os, at vi kan rådgive og være en mellemmand hvis det er nødvendigt.

Til trods for dette, skal det gøres klart at transporten bliver udbudt af 3. parts leverandører. I kommer derfor ikke ud og kører med undertegnede! 🙂

Alle chauffører er autoriseret af byen, og har nødvendige tilladelser, forsikringer og kører i nyere vogne der jævnligt bliver synet og vedligeholdt. Det er også vigtigt at nævne, at vi kræver professionalitet både i opførsel og påklædning. Man skal som passager føle sig tryg og i sikre hænder.

Vi lever højt på, at levere god service og har gang på gang glade og tilfredse kunder!

 

Vi kan sammen imødekomme de fleste transport opgaver:

  • Lufthavnstransport – til og fra dit hotel/ferielejlighed og lufthavnene.
  • Limousine kørsel – som lufthavnstransport eller en festlig anledning.
  • Kørsel til sightseeing – opgrader vores sightseeing tours til at inkludere kørsel i byen.
  • Shopping ture til Woodbury Commons Outlet – få den ultimative VIP shopping oplevelse.

Udvalget inkluderer black car sedans (personbiler), SUVs, limousiner og vans (minibusser). Fælles for dem alle er, at de er af nyere årgange, rene og velholdte.

Efter Covid-19 pandemien er priser steget blandt alle. Transport er ikke undtaget. Men fordi vi ikke samarbejde med et stort transportfirma, så arbejder vi efter devisen ‘udbud og efterspørgsel’. Det er derfor vi ikke publicerer en fast rate på forhånd – da det er muligt at en af vores transportpartner kan give en bedre pris end den anden, lige præcist på din rejsedato.  Som udgangspunkt er priserne dog i niveauet $125-$185 alt efter størrelse af bil, tidspunkt, retning (lufthavn til by er altid lidt dyrere end modsat).

Man kan få billigere lufthavnstransport ved for eksempel at tage en airport transfer bus fra lufthavnen, eller ved offentlige transport. Men, hvis man rejser flere sammen eller bare gerne vil ankomme i byen i komfort så er det måske en god løsning, at bestille en ‘Meet & Greet’ hvor vores chauffør møder jer i ankomstterminalen, med et fint skilt med jeres navn på, hjælper med baggage og sammen fører jer til vognen.  Desuden er vores prisen vi giver dig inklusive alle skatter, afgifter samt et minimum drikkepenge til chaufføren. Du er selvfølgelig altid velkommen til at følge kutymen i USA, og give ekstra ud fra service modtaget.

Udfyld formularen forneden og få et tilbud tilsendt.

 

9 + 15 =

Kom med på tour: Fra Midtown til Downtown Manhattan

Kom med på tour: Fra Midtown til Downtown Manhattan

Fire timer - Tyve Højdepunkter - Midtown til Downtown Manhattan Vi mødes central i Midtown og sammen bevæger vi os downtown. Oplev 20 af de vigtigste 'must-sees' i NYC mellem Midtown Manhattan og Downtown Manhattan. Du kan ikke nå at se alt, hvad...

read more
Kom med på tour: Food trucks of Queens

Kom med på tour: Food trucks of Queens

Velkommen til Queens, den kulinariske smeltedigel i New York City! Dette er vores første officielle FOOD TOUR! Mad har altid været en del af den populære Taste of Queens tour men nu lancerer vi en officiel food tour som tager udgangspunkt i et...

read more