Besøg Summit One Vanderbilt

 

Træd ind i en verden af ​​uforglemmelige udsigter og ekstraordinære oplevelser på Summit One Vanderbilt Observatory.

Det er muligt, at Summit – One Vanderbilt er det mest omtalte observatorium i New York City lige nu. Med god grund. Alle byens 5 forskellige observatorier tilbyder noget unikt, men Summit er virkelig “instagram-worthy”. Det betyder også, at det er et hit for unge, influenter og andre der vægter mere end blot udsigten stor værdi.

Beliggende på toppen af det ikoniske One Vanderbilt-tårn i hjertet af New York City, tilbyder denne himmelstræbende destination et enestående perspektiv på The Big Apple.

Med hurtige elevatorer, der zoomer op til observationdækket på rekordtid, vil du finde dig selv svævende over Manhattan på ingen tid. Glidende vinduesvægge giver et ubrudt panorama over den pulserende by nedenfor, fra Central Park’s grønne oase til den glitrende skyline, der strækker sig ud i horisonten.

Tag en virtuel rejse gennem tid og se New Yorks utrolige transformation fra fortid til nutid med state-of-the-art teknologi og interaktive udstillinger. Lær om byens ikoniske landemærker, dens kulturelle mangfoldighed og dens evige puls, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år.

Nyde en forfriskning eller en lækker bid mad på en af ​​Summit One Vanderbilt’s eksklusive spisesteder, mens du beundrer den utrolige udsigt. Eller slap af i de luksuriøse loungeområder og lad dig fordybe i atmosfæren af elegance og raffinement.

Uanset om du er en førstegangsbesøgende eller en lokal New Yorker, er Summit One Vanderbilt Observatory en destination, der vil forbløffe og inspirere dig. Så tag din plads blandt skyerne og opdag en ny dimension af New Yorks skønhed og forunderlige energi på Summit One Vanderbilt Observatory.

Køb dine billetter via Get Your Guide portalen: Summit One Vanderbilt hos GetYourGuide
Eller, via Viator portalen: Summit One Vanderbilt Experience hos Viator

(begge er affiliate commission links, hvilket betyder vi får en lille procentdel af salget. Prisen er den samme for dig. Det er hip som hap om man benytter sig af Get Your Guide eller Viator, men det kan altid betale sig, at sammenligne priser på begge platforme.)

 

 

Ps: Vi er forhandlere af billetter til Empire State Building, One World Observatory, Top of the Rock og EDGE. Kontakt os for en god kombi-pris.