Polls

Hvilket museum ser du mest frem til at se/gense i New York?

Metropolitan Museum of Art (The Met)
Guggenheim
9/11 Memorial
Museum of Modern Art (MoMa)
American Museum of Natural History
Whitney Museum of American Art
Andre ….

View Results

Loading ... Loading …
Polls Archive

New York bugner af muligheder for kulturelle oplevelser. Nogle af dem er de klassiske museer og gallerier, andre er fjollede, sjove og mærkværdige. Dog har de det til fælles, at de hører til i vores by og ofte står højt på listen over ting man som turist skal opleve.
Jeg indrømmer det blankt, at jeg i løbet af mine mange år som turist på budget fravalgte at besøge museer – det er ikke for alle! Men, med årerne er jeg begyndt at tillægge dem langt større værdi – særligt efter jeg fandt ud af, at ikke alle museer kræver at man betaler indgang OG selv hvis de gør, så er der flere muligheder for at spare.

En god måde at få se flere på, og samtidig spare penge er ved at købe enten et CityPass eller New York pass. Ved brug af disse “pass” eller rabatkort, kan du vælge at besøge de museer og andre attraktioner i byen du har interesse i – eller du får en samlet pris på adgang til flere af dem.
Jeg har beskrevet yderligere om disse kort, samt et par andre her: Rabatkort til alle attraktionerne.

Ind i mellem kører der særlige tilbud på disse kort, og dem reklamerer jeg for på Turist i New York på Facebook Så hold øje der!

Et par af mine favoritmuseer er måske også lidt atypiske, men alligevel værd at kigge en ekstra gang efter. De kan have særlige udstillinger der måske interesserer dig, mens du er på besøg. Jeg har blogget om dem tilbage i 2013. Visse udstillinger er selvfølgelig ikke der længere, ligesom andre oplysninger kan være en smule ukorrekte – men synes nu stadig museerne er et besøg værd:

Besøg på “The South Street Seaport” – 2013
Besøg på “American Folk Art museum” – 2013
Besøg på “Brooklyn Museum” – 2013

%d bloggers like this: