Jeg sidder pt. i Las Vegas, og mange af jer skulle have været i New York City i disse dage eller i løbet af april. Der er ingen tvivl om, at verdenen er i en helt unik situation der er skræmmende og frustrerende på samme tid.

For at gøre ting lidt rarere, har jeg besluttet mig for at sende direkte fra Las Vegas og New York City ved hjælp af mødeapp’en Zoom. Jeg kalder mødet for: Ask A Guide / Spørg en guide.

Mandag d. 6 april kl 21:15 dansk tid
kl 15:15 NY tid, og kl 12:15 Las Vegas.
Er du ikke ledig? – Vi optager programmet, og det kan gøres tilgængeligt på Youtube med privatlink kun til dig efterfølgende.

 

Hvad er det for noget?
– Det vil være cirka 1 times oplæg og interview, hvor vi drøfter den nuværende situation med Corona virus pandemien, efterfølgende af praktisk råd og tips til oplevelser i New York City som I kan se frem til, når I engang kan rejse. I vil også få mulighed for at se og hører hvordan det står til her i Las Vegas.

Denne uge, vil jeg have “besøg” af mine gode ven og kollega Ibrahima Diallo, som er i New York City og kan fortælle jer hans egne oplevelser af hvordan ‘byen der aldrig sover’, pludselig er tvunget til at tage en ‘lur’. Han har mange års erfaring som tour guide og vil også dele ud af hans personlige bedste oplevelser i byen.  Han vil desuden inviterer jer med til et nyt projekt, som han selv har startet her i forbindelse med den næsten totale “lock-down” af New York City.
Til slut vil der være mulighed for spørgsmål og svar.
Bemærk venligst, at mødet pga vores gæste-guide vil foregå på engelsk. Jeg kan dog sagtens svare på spørgsmål på dansk.

Hvordan gør man?
– Hvis ikke du er bekendt med Zoom, må du godt spørge. Jeg er selv for nyligt begyndt at bruge det, men finder det lige til. Du vil efter betaling få en email med registrering til mødet, hvorefter du får instruktioner tilsendt så du ved hvordan du kommer “på” når det er tid til mødet. Prøv gerne at klikke dig ind 5-10 minutter før vi starter, så du er parat når vi kommer på. Der er et virtuelt “venteværelse”. Du har mulighed for at gå på med dit kamera og lyd, så alle deltagere kan se og hører dig. Eller du kan nøjes med at gå på med dit navn. Der er en chat funktion og mulighed for at “række hånden op” og det er på disse to måder vi kan lave spørgsmål og svar til slut.

Koster det noget? 
– $5 eller betal hvad du ønsker ($5 svarer til cirka 35 danske kroner). Det er ikke nogen hemmelighed, at turisme industrien og særligt os små erhvervsdrivende virkelig lider nød i denne krise. Der er meget lidt at se frem til, og intet sikkerhedsnet. Derfor er dette virtuelle tiltag et forsøg på, at få lidt ind til de faste udgifter der er forbundet med forretningen så vi ikke synker helt. Jer der allerede har doneret (tak!!) får en automatisk invitation til mødet her. 

Efter betaling, som lettest kan foregå via Paypal på følgende link: https://paypal.me/danishtourguide?locale.x=en_US får du en email tilsendt med invitationen til Zoom mødet.
Du kan også vælge at indbetale til min danske konto i Nordea: 0311-6446580467 men husk at skrive dit navn og email på overførslen, så jeg kan sende dig registreringsemailen.

Jeg er sikker på at det bliver en success, ligesom de mange spontane live udsendelser fra Facebook og vores personlige USA Frokoster på Mackie’s i Horsens har været. Og i så fald, vil jeg gentage det med andre gæste guides løbende …

Håber vi “ses”!

Albuehilsener,
Maria

%d bloggers like this: