Eventyr lounge i Københavns Lufthavn

Det er ikke så tit jeg skriver, om oplevelser udenfor New York City og da særligt ikke om lounges. Jeg har faktisk aldrig været i en lounge før, til trods for at jeg rejser meget. Jeg følger dog diverse Award Travel grupper, hvor lounges er et emne der ofte kommer op. Jeg burde måske nok også selv efterhånden have sparet point nok op til at jeg får en eller anden type af elite status. Nå. Men for os der ikke er nået helt dertil, men gerne vil have en lidt lækker oplevelse og slappe af inden en flyvetur så er Eventyr lounge i Københavns lufthavn (CPH) en mulighed.

Da deres social media hold begyndte at følge min Instagram engang sidste år, fulgte jeg tilbage og vidste at det var noget jeg gerne ville tjekke ud. Jeg har så løbende stødt på bloggere der har skrevet om Eventyr lounge, og da jeg nu selv havde muligheden for at komme forbi tog jeg chancen. Nej. Jeg blev ikke inviteret, eller har fået det gratis. Jeg agerede bare helt alm. kunde da jeg ankom.

Jeg havde omkring 3 timers ventetid i CPH før mit fly, og da Eventyr lounge ligger ved C-gatene efter paskontrol,var det ideelt. Faktisk var den gate, jeg skulle flyve ud af lige ved siden af loungen så det kunne ikke være mere perfekt.

Skiltningen er tydelig – det er umuligt, ikke at blive fristet når de fine skilte fortæller dig hvad du får for dine penge. 250 kroner vil give dig flot panoramisk udsigt, højhastigheds internet, badefaciliteter, buffet, Carlsberg drikkevarer, vin, te og kaffe, aviser og nyheder på TV og mulighed for at printe.

 

Jeg havde som sagt ca. 3 timers ventetid før jeg skulle med flyet til London (og videre til NYC) men jeg kunne sagtens have brugt mere tid her i loungen. Lækre designer møbler, dejligt miljø. Frokost buffeten var helt fin, mulighed for vegetarer og Halal kunder også. Jeg drak ikke, der er øl, vin og alkohol (man kan mixe sine egne drinks) men holdte mig til en ikke-alkoholisk Nordisk fra Carlsberg og masser af espresso og latte. Jeg skulle jo også smage på alt maden, så det blev måske en lidt uheldig mix på tallerkenen men ikke desto mindre lækkert.

 

Til trods for, at jeg ikke havde længere tid til nyde opholdet i Eventyr lounge tog jeg alligevel og benyttede mig af deres badefaciliteter. Jeg havde trods alt været på en 4.5 times togtur inden jeg ankom til lufthavnen, og havde en 12 timers rejse foran mig. Lækre baderum med stort brusehoved, som man kender det fra de dyrere hoteller. Man får håndklæder, og shampoo/sæbe ved at spørge efter det i receptionen. Jeg fik også lov til, at låne en hårtørrer.  Efter varmt bad, og makeup / hår klaret var der ca. 40 min til jeg skulle boarde mit fly. Jeg brugte tiden på at benytte mig af deres hurtige Wifi, og ellers bare nyde lidt afslapning og udsigten (omend det var lidt gråt i gråt den dag jeg besøgte Eventyr lounge) og nå ja, lige en espresso mere 😉

Men hvad er dommen så? Kan det betale sig? Er det noget for jer? Og hvad med børnefamilierne? Hvis du er typen, der gerne vil have rigtig god tid i lufthavnen, spise lidt godt og måske få en enkelt lille en, inden du skal ud og flyve; så ja! Hvis du er forretningsmanden/kvinden der ofte rejser eller har en deadline, du ikke har nået fordi du jonglerer lidt for meget i din hverdag; så ja – ingen har brug for at sidde og stresse ude blandt alle de andre flyrejsende. Hvis dine børn er søde, og stille og rolige så længe der bare er wifi og strøm til iPad’en; så ja! Desuden er børn op til 3 år gratis! Så fedt! Er du personen, der bare godt kan li’ at leve livet sødt og give dig selv hvad du fortjener; så absolut ja!

Kommer jeg til at rejse gennem CPH igen, uden at besøge Eventyr lounge? Måske. Men, har jeg allerede lovet mig selv at jeg besøger dem igen næste gang? Ja!
Bonus: Hvis du er en af de få heldige danskere, der har Priority Pass så er Eventyr lounge en del af dine muligheder, og du kan komme ind gratis. I det jeg var undercover (jeg talte engelsk) og betalte med mit American Express card blev jeg spurgt, om jeg ikke havde Priority Pass. Det har jeg ikke. Men gæt hvad jeg nu skal arbejde videre på at få? You got that right!

Eventyr lounge har åbent Søndag til fredag, kl 5:15-20:30 og lørdage fra 5:15 til 17:30
Som allerede nævnt, er de beliggende i C-området, ved siden af Gate C 26 i Non-Schengen området.
Prisen er 250 kroner per person, børn under 3 år gratis.
Læs mere på deres hjemmeside: https://www.eventyrlounge.com/ men vigtigst af alt, følg deres Instagram konto hvor der ofte er opdateringer så du får et bedre “virkelighedsbillede” af loungen”: https://www.instagram.com/eventyrlounge/

Klik her for D.C eller Vegas!
%d bloggers like this: