Cafe Chili – Cobble Hill, Brooklyn

Jeg kan også godt li’ Brooklyn. Jeg ved godt, jeg taler meget om Queens men det betyder ikke at jeg ikke værdsætter alle nabolag i NYC. Ikke så langt fra hvor jeg går i skole i Brooklyn er det smukke Cobble Hill. Her får man følelsen af et lille landsby’s samfund og jeg overvejede at finde en lejlighed her, indtil jeg fandt ud af at det har jeg altså ikke råd til! En studio starter ved omkring $2100/md.

Sidste år tog min roomie Yasmine og jeg en tur rundt i Brooklyn. Det var en meget kold dag, og vi besluttede os for at få lidt frokost. På Court St, i Cobble Hill faldt vi over “Cafe Chili”, en hyggelig Thai cafe/restaurant.
Vi var stort set de eneste på dette tidspunkt af dagen, så betjeningen var hurtig og effektiv. Vi bestilte begge to, deres Pad Thai ($8) (det skal man da næsten når man nu er på Thai spisested?) og deres Thai Bread ($2) som er en slags ‘wienerbrød’/’pastry’. Utrolig lækkert begge dele.
Indretningen var simpel, og ‘rustic’ og der var rent og pænt!

Vil klart anbefale et besøg for dem der elsker hygge, men også gerne vil spare på regningen i sidste ende 😉

CafeChili1
Cafe Chili
CafeChili4
Pad Thai hos Cafe Chili
CafeChili3
Pad Thai hos Cafe Chili
CafeChili2
Thai Bread hos Cafe Chili, Cobble Hill
CafeChili
Cafe Chili – 172 Court St, Brooklyn – Regning blev $19.60, og så husker man selvfølgelig at ligge minimum $3 i drikkepenge!

Vidste I at jeg har været mystery shopper i mange, mange år i DK? Måske ikke. Men, derigennem har jeg lært at være kritisk overfor detaljer. Jeg synes selv jeg er fair i mine bedømmelser, men der skal jo være plads til personlig smag&behag. Læs også hvad Cafe Chili har fået af øvrige bedømmelser på Yelp: http://www.yelp.com/biz/cafe-chili-brooklyn

Klik her for D.C eller Vegas!
%d bloggers like this: