Det er med stor glæde og en smule nervøsitet, at jeg ser frem til at byde jer velkommen tilbage i New York City.

Halvandet år er gået, siden grænserne blev lukket og massevis af usikkerhed omkring genåbning har floreret. Men nu har vi en ide om, at der bliver lukket op i november 2021. Som lovet på Facebook LIVE og Instagram planlægger jeg diverse tiltag for at byde jer for alvor velkommen. Bl.a. et super gavmildt tilbud med 40% rabat på mine private sightseeing tours.
Pga. uvished omkring volumen af gæster kommer jeg ikke til at tilbyde offentlige tours til at starte med.

Mine privat tours kalder jeg for: “Design din egen tour”. Du behøver dog ikke planlægge den selv, du kan blot vælge ud fra de allerede tilrettelagte tours som jeg normalt udbyder som offentlige tours. Men i og med, at turen kun er for dig og dine rejsefæller kan den skræddersyes til JERES behov.

Under normale omstændigheder har jeg lidt strenge aflysningspolitikker, når først en dato er blokeret i kalenderen. Men tøv ikke med at booke – hvis der sker en pludselig lukning af grænser igen, eller I ikke kan komme ombord på flyvemaskinen pga. en evt. positiv Covid test så meddel mig med det samme og I får refunderet eller ombooket jeres tour. Dog regner jeg med at dette aflysningpolitik ikke bliver misbrugt, hvis I først er kommet ind i USA 😉

 

Hvordan booker du?

  1. Klik dig ind her: https://fareharbor.com/embeds/book/turistinewyork/items/5450/?full-items=yes&flow=19694 (ja, linket er ikke særlig pænt, men den er god nok)
  2. Find den dato du gerne vil på tour, vælg antal timer og sæt kryds i tour forslag hvis du gerne vil have turen tager udgangspunkt i et af dem.
  3. Indtast koden: WELCOMEBACK i feltet hvor der bliver spurgt efter rabatkode. (Bemærk, at der kommer 6% bookinggebyr gennem mit bookingssystem. Men det er den letteste måde at styre bookinger på)
  4. Udfyld øvrige oplysninger og bestil.
  5. Jeg tager kontakt med dig og bekræfter detaljer inklusiv starttidspunkt og mødested. Du kan også sende mig en email på info@turistinewyork.dk hvis der er øvrige oplysninger du ønsker at dele.
  6. Problemer med bookingsystemet? Du kan sende en email til info@turistinewyork.dk og så kan jeg guide dig gennem bookingsprocessen eller evt. sende dig en betalingsfaktura. Du kan betale med betalingskort eller via PayPal. Jeg har ikke MobilePay, eller dansk konto længere.

Der vil løbende komme yderligere oplysninger om min velkomstpakke – men skal lige have detaljer på plads med samarbejdspartnere! Vi krydser også fingre for, at vi snart får en fast dato for genåbning i november.

*ps. hvis du tidligere har købt gavekort, men har problemer med at kombinere gavekort og promokode så kontakt mig.