… hvornår er det bedst at rejse?


Hvornår på året er det mon bedst, at rejse til New York? Skal du bruge sommerferien i New Yorks høje luftfugtighed, eller måske vente til efteråret eller vinter? Det kan da i grunden også være at foråret er flottest?

Der er flere gode grunde, til at tage vejret i New York med i dine planlægning.

Lige meget, hvilken sæson du vælger at rejse til New York vil du have fordele og ulemper at overveje.

Priserne for en ferie i New York i løbet af sommeren, og omkring helligdage er markant højere end i “lavsæsonen” såsom tidlig forår, efterår og Januar.

Det kan blive meget, meget varmt om sommeren 0g være næsten ulideligt at skulle gå meget rundt og opleve ting. På den anden side, er der mange aktiviteter, mange events, mange smukke aftener at nyde i byen. Og måske fungerer du fint i varme, og måske er luftfugtigheden ikke nær så høj de dage du netop ankommer!

Ved vintertid kan der være megen sne, is og kulde. Men det er her du kan få rigtig gode priser på flybilletter og overnatning! Det kan i grunden også være super hyggeligt, at gå rundt i et snebeklædt Central Park og drikke varm kakao ved hver en hjørnecafé! Der er også særlige events omkring juletid og nytår, som måske vil gøre din ferie endnu bedre for netop dig! – Vi er jo også danskere, så vi er vant til at pakke os ind når det er koldt.

Som du kan se er der mange variabler – vejret spiller selvfølgelig en rolle i din beslutningstagen!

Summa summarum: Vi synes at alle sæsoner har sin charme!  Om du vælger forår, vinter, sommer eller efterår vil byen slå sine store arme op og byde dig velkommen til events, oplevelser, hygge, aktiviteter osv. osv.
Er du flexible med rejsedatoer, så læs hvad Time Out New York har at byde på: 2018 Event Kalender for hele året hvor du kan klikke dig ind under de forskellige måneder og se nærmere.

Husk også, at guidede ture på dansk kan tilpasses efter smag og behag og selvfølgelig også vejret: Sightseeing med dansk guide

– Med rette påklædning, indstilling og godt humør kan du få lige så meget ud af en rejse i vinteren som om sommeren. (Her hos os, ynder vi dog at anbefale september, oktober og april-maj måned)

Under alle omstændigheder, lad ikke vejret blive en hindring for din rejse!

New Yorkclear skyhumidity: 52%H 7 • L 5


Thu


Fri


Sat

12°
Sun


Mon
Weather from OpenWeatherMap