Har du lyst til en god burger og en amerikansk øl?
Har du lyst til at nyde ovenstående i lækre, autentiske amerikaner inspirerede omgivelser?
Har du lyst til at høre og tale om New York City, DC, Las Vegas og resten af USA?

Så kom og mød Maria-Leena Kerr, grundlægger af Turist i New York (The Danish Tour Guide USA LLC) og dansk tour guide i USA til en rigtig amerikaner frokost hos Mackie’s i Horsens den 6. januar, 2019.

 Tidligere i 2018 dukkede knap 40 USA interesserede op til en god frokost og masser af snak om New York og andre oplevelser i USA.


Kan anbefales selv om man kommer fra Sjælland?? god mad i fede omgivelser samt fantastisk info fra en der er “on-site” og ikke sidder på turist kontor?
– Kommentar fra Michael W. G., Kalundborg

Vi vil gentage succesen, nyde noget rigtig amerikaner mad, holde et oplæg om rejser og oplevelser i USA og have masser af tid til spørgsmål og svar.Mackie’s er klar, jeg er klar og en ekstra USA ekspert er klar. 

Det bliver den 6. januar, 2019 kl 13 til ca. 16 hos Mackie’s i Horsens.

Vi ved det er med kort varsel, men det var den mulighed der var. Hvis du allerede har givet dig selv eller andre en tur til USA i 2019, så vil dette være en perfekt ekstra gave til gøre oplevelsen endnu bedre.

Vi kræver minimum 20 tilmeldte før eventet bliver til noget og for at skynde på folk i denne, i forvejen, travle tid, er der en ‘early bird’ rabat hvis du er hurtig.

Prisen for tilmelding senest den 23. december er kr. 179 pr. person.
Prisen for tilmelding fra den 24. december og frem er kr. 199 pr. person.

Prisen inkluderer valg af følgende:
Patty Melt
, Philly Cheese, 
Brisket, Pastrami sandwich eller en af deres almene burger.
Dertil en stor sodavand, eller 1 special øl.

Du kan se deres menukort, og selv vælge at købe andre af deres lækkerier: 
https://mackies-hs.dk/menu/Da jeg ikke længere kun dækker New York City som guide, men også Washington D.C. og Las Vegas, vil denne frokost være interessant for dig som skal besøge disse byer.

Hvis din USA tur ikke går til disse byer i 2019, er der dog stadig hjælp at hente.
Jeg har allieret mig med René Frederiksen, der har rejst USA tyndt på roadtrips og kan hjælpe med mange tips og tricks samt oplevelser rundt om i USA.

René Frederiksen er selv meget aktiv på Facebook, sin hjemmeside og Instagram, så hvis du ikke allerede er stødt på ham i din research til din kommende tur, kan det være at et kig på hans informationer overbeviser dig om at deltage i denne USA frokost den 6. Januar hos Mackie’s i Horsens.

Spørgsmål til dette event?

Nej. Godt – så tag og skynd dig at bestil billet til eventet mens der er Early Bird rabat.

Vi skal have minimum 20 tilmeldte pr. 31 december, hvis ikke vi når det så får alle tilmeldte selvfølgelig deres penge tilbage.