I mandags tog jeg børnene med til Legoland New York. Eller, faktisk kørte jeg op til Middletown, NY allerede om søndagen, så vi ikke skulle starte en lang dag i en forlystelsespark med at køre i 1.5 time. Ja, luksusproblem … men jeg har brug for den ekstra hvile, når jeg tager på tur.

Legoland ligger cirka 100 km fra Midtown Manhattan, men du kan godt tage offentlige transport derop. Med Coach USA (Shortline ruten) kan du fra Penn station tage en bus direkte til døren, som man siger. Prisen koster omkring $40 for voksne tur/retur. Hjemmesiden viser endnu ikke Legoland stoppet, men byen det ligger i er Goshen.

Legoland havde officielt åbnet d. 29 maj, 2021 som jeg bloggede om for et par uger siden. Det vil så sige, at den første måneds tid, er hvad de kalder “previews”. Hele parken er åbenbart ikke færdig og de sælger derfor billetter til en billigere pris end normalt entré ville koste ($49.99 mod $69.99 i skrivende stund)

Jeg kan nu bekræfte, at selvom det var flere ting der ikke var helt færdige bemærkede de små det ikke. Vi havde sådan set en god dag for der var meget for børnene at opleve. Større børn havde måske været skuffede, da de fleste af de “store” forlystelser ikke var i gang endnu.

Her ses et større ufærdigt område i Legoland New York

De regner og håber på, at resten af parken er færdig og klar til fuld åbning ifm. 4 juli. Det var hvad flere af medarbejderne fortalte mig.

Oversigt over New York City i Miniland

Miniland var fantastisk – deres udgave af New York City imponerende. Massevis af bygninger og strukturer fra alle 5 bydele (Manhattan, Brooklyn, Queens, the Bronx, Staten Island)  De manglede at få det sat op til det elektriske, således at man også kunne styre visse elementer af Miniland selv.

Jeg har nok taget 500 billeder og videoer. I kan finde flere på www.instagram.com/bringyourbaby

OBS til jer der planlægger at besøge; undersøg om de har et Reserve A Ride pass. De lavede en testkørsel på programmet, den dag vi var der – men notificerede ikke os Gold Pass holders (årskort) ej heller reklamerede de med det nogen steder. Det betød stor frustration at vi kom til at vente i over en time i en meget kort kø, da de blev ved med at tage folk der havde reserveret tid endda af flere omgange. Jeg gik til kundeservice, og de undskyldte. Åbenbart var det første dag, de forsøgte at køre med programmet og det var blevet spredt mund til mund, og derfor var de ikke forberedt på, at de skulle have opsat skilte eller sendt email ud. Situationen havde taget dem sådan lidt med bukserne nede, som man siger.

Deres hotel resort er endnu ikke færdig men når det er, så vil jeg også tjekke det ud. Indtil da, kan man søge på hoteller i byerne: Goshen (selveste byen Legoland ligger i) Woodbury (ja, for Legoland ligger ikke så langt fra Woodbury Commons outlettet) og Middletown som vi boede i.

Alt i alt, en god udflugt fra byen og eventuelt et stop på din roadtrip. I så fald, overvej om et Gold Annual Pass ikke kan betale sig for dig, for det giver adgang til 30 andre forlystelser, rabatter og gratis parkering: https://www.legoland.com/new-york/tickets-passes/annual-passes/

Igennem sommeren vil jeg fokusere på mit nye sideprojekt; Bring Your Baby. Dette indlæg var en del af det – men der kommer også til at være flere ikke-New York relaterede indlæg på www.danishtourguide.com