The New York Sightseeing Pass

Day Pass – du vælger antal dage du ønsker passet skal være gyldigt i.
Flex Pass – du vælger antal attraktioner du ønsker at besøge.

The Sightseeing Pass har et udvalg af over 100 attraktioner, sightseeing tours og oplevelser.

Vælger du et Day Pass er normalprisen for voksne $159 for 1 dag, og op til $509 for 10 dage. Du kan i løbet af passets gyldighed, besøge så mange af attraktionerne som du ønsker. Der til kommer adgang til hop/on hop/off sightseeing busser 1 dag. Dette kort er godt for førstegangs turister, eller jer der godt kan li’ at have et fyldt program. Du kan
sparer op til 50% på indgangspriserne ved denne mulighed. Det kræver dog, at man tænker smart for at få størst udbytte af sine dage, samt hvilke attraktioner man vælger for at få største besparelse. Du kan også tilføje helikopter ture, samt lufthavnstransport ved køb af day pass.

Vælger du derimod et Flex Pass, har du 60 dage til at bruge de antal attraktioner du har købt kortet til. Du vælger fra 2 attraktioner op til 12 forskellige attraktioner. Du behøver ikke vælge hvilke til start med. Du kan derfor tage dig tid til at researche, og bestemme dig selv når du er ankommet til byen. Det giver stor fleksibilitet, og er et godt kort til dem der ikke kan li’ at have et presset program. Normalprisen voksne for 2 attraktioner er $79 og $289 for 12 attraktioner. For at få den største besparelse er det vigtigt du undersøger normalpriserne for attraktioner på deres egne hjemmesider. Desværre er besparelsen for de største og mest populære attraktioenr (såsom observatorier) meget lille og det kan måske bedre betale sig at købe dem separat.

 

Når du har købt enten et Day Pass eller et Flex Pass har du 12 måneder til at aktiverer det. Derfor anbefaler jeg, at du køber kortet mens de har et af deres årlige udsalgs perioder. Med andre ord, køb når der er tilbud!

Læs mere her:  The Sightseeing PassNYC Sightseeing Pass