Brooklyn Tours

Brooklyn – for gæster der gerne vil udforske de trendy og gentrificerede nabolag 

Brooklyn Heights & DUMBO touren tager dig over på den anden side af East River, og introducerer dig til nogle af de smukkeste kvarterer i Brooklyn. Få historie, anekdoter og sjove fortællinger om dette område af Brooklyn som er så eftertragtet. Vi kan tage turen forbi den danske sømandskirke. Turen går også til Brooklyn Bridge Park, hvor du har fantastisk udsigt til Manhattans Skyline.

Når turen er overstået har du måske lyst til at spise byens bedste pizza til frokost, og Brooklyn’s Ice Cream Factory is til dessert og så brænde kalorierne af til slut med at krydse Brooklyn Bridge – det er op til dig selv – men vi tager dig direkte til lækkerierne!

Williamsburg – Hip & Ortodoks – den tidligere havnefront og etniske enklave af puertoricanere, dominikanere og hasidiske jøder er nu et af de hippeste områder i USA. Kom med på tur, og oplev en side af Williamsburg som du måske ikke lige havde forestillet dig. Jeres NYC autoriseret, dansk-talende lokal guide vil give jer indblik i hvordan Williamsburg engang var, hvad det er i dag, vise jer fede steder og flot udsigt over Manhattans skyline – og samtidig give jer en generel introduktion til Brooklyn i New York City. Turen er genial for jer, der har hørt en del om Williamsburg og gerne vil vide mere – for efter turen, får I mulighed for at shoppe og spise på det trendy Bedford Avenue.


Kom med på tour: Fra Midtown til Downtown Manhattan

Kom med på tour: Fra Midtown til Downtown Manhattan

Fra Midtown til Downtown ManhattanFlere gange om ugen, på dansk og engelsk Vi mødes central i Midtown og sammen bevæger vi os downtown. Turen udbydes dagligt med engelskguide, og op til tre gange om ugen på dansk. Vi tager forbehold for udsolgte...

read more
Kom med på tour: Food trucks of Queens

Kom med på tour: Food trucks of Queens

Velkommen til Queens, den kulinariske smeltedigel i New York City! Dette er vores første officielle FOOD TOUR! Mad har altid været en del af den populære Taste of Queens tour men nu lancerer vi en officiel food tour som tager udgangspunkt i et...

read more