Jeg har nu haft fornøjelsen af at møde Brian Goldberg to gange. Begge gange blev jeg forført af de flotte farver, duftene og det høje humør fra medarbejderne ved MR. BING street food. Første gang var et tilfældigt møde, hvor jeg gik ned igennem Broadway Bites, ved Herald Square og fik tilbudt en smagsprøve af en venlig herre. Smagsprøven var virkelig go’, og medarbejderne og jeg faldt i snak. De var super venlige, jeg var i godt humør og nå ja, de såkaldte ‘bings’ smagte VIRKELIG godt! Og det faktum at de har vegetarisk mulighed gjorde det endnu bedre for mig, som foretrækker en vegetarisk livsstil – ca. 90% af tiden.

Men mens vi sludrede, dukkede ejeren af MR. BING op; Brian Goldberg. Vi fik en lang snak om hans ophold i Kina, ideen bag maden, hans rejser til Skandinavien, hvad det vil sige at være iværksætter i NYC og så videre og så videre.

Nogle uger senere fandt jeg min vej forbi Urbanspace Vanderbilt (en del af en række food halls i NY) ved  Grand Central Terminal. Selvom det bugner med muligheder for mad og drikke, gik jeg målbevidst efter Mr. Bing, som nu har flere beliggenheder, food trucks så vel som en rigtig restaurant i byen. Og hvem så jeg der igen – Mr. Brian Goldberg himself. Han huskede mig, spurgte ind til hvordan forretningen gik og så blev vi enige om at I danskere altså skal forbi og smage disse autentiske ‘yianbings’, som var de lavet bagpå en cykel i Beijing!


Update 2020:

Jeg har nu flere gange besøgt Mr. Bing for det holder maks, og så er Urbanspace Vanderbilt så godt placeret ift. vores Midtown Vidundere tour, at jeg tilbyder vores gæster at afslutte der – skulle de være sultne.

Læs mere omkring Mr. Bing på deres hjemmeside: https://www.mr-bing.com/

Se hvordan en Yianbing bliver lavet:

– – –

Vores dansktalende guides, vil uden tvivl give dig en god oplevelse i New York hvis du bestiller en sightseeing tour: https://www.turistinewyork.dk/sightseeing-paa-dansk/

Har du brug for assistance med planlægningen af ferien til New York, så er en af vores rejse services måske for dig: https://www.turistinewyork.dk/rejse-services-new-york/

Har du lyst til gratis inspiration til ferien, så husk endelig at følge med på vores facebook side: https://www.facebook.com/turistinewyork/