Først og fremmest skal jeg lige gøre opmærksom på, at dette ikke er en reklame. Det burde det dog være, for jeg er jo dansk og vi ved alle sammen at Lego er fra Danmark. Og, så voksede jeg som mange andre danske børn op med, at komme i den originale Legoland i Billund! Dernæst, så er jeg jo i turisme branchen. Og sidst men ikke mindst, så har jeg brugt ret mange penge på Legosæt til min søn.

Men jeg modtog et nyhedsbrev fra Legoland New York i morges. De åbner endelig op! De første tre uger er et “preview”, og der er visse forlystelser der ikke er åbnet, samt andre begrænsninger (er ikke helt sikker på hvad præcist) og så er deres hotel resort heller ikke klar til åbning endnu.

De allerførste, dem der har et såkaldt 1st to Play Pass kan besøge Legoland New York allerede denne weekend. Resten af os, må vente til d. 29 maj. Man skal bestille ens billet på forhånd, for de begrænser stadig antal besøgende pga. Social distancing. Mens jeg prøvede at beslutte mig for, at bestille en billet blev alle billetter for lørdag og søndag næste uge udsolgt. Det er også Memorial Day weekend, så folk har fri om mandagen og plejer derfor ofte at have nogle aktiviteter planlagt. Jeg fik dog billetter til om mandagen, så det er planen at jeg kører derop og lader det være en overraskelse til min søn. Han bliver færdig med sin ‘Pre-K’, d. 15 juni så det er hans ‘graduation’ gave. Pre-K er for øvrigt en slags forberedelse til børnehaveklasse.
Du kan følge vores tur på Instagram: www.instagram.com/bringyourbaby

De har sat deres entrepris ned i forbindelse med deres åbning, og sælger dem til $49.99/voksne og $44.99/børn over 3. For dem der bor i USA eller har planer om at rejse rundt herover, så kan et årskort måske betale sig. Det koster $229.99 for alle over 3 år. Det giver nemlig ubegrænset entre til Legoland i USA samt 30 øvrige forlystelser i USA. F.eks. Sealife og Legoland Discovery Centers samt Madame Tussaud’s. Derudover også gratis parkering.

Jeg ved selvfølgelig ikke endnu, om en tur til Legoland New York som ligger i Goshen, omkring 1.5 time væk fra NYC er værd at besøge for turister – men det har jeg tænkt mig at finde ud af 🙂

Leg Godt – vi ses! 😉

https://www.legoland.com/new-york/tickets-passes/previews/

Ps. jeg har sagt til min søn, at jeg ikke køber mere Lego. Han synes dog, at han VIRKELIG mangler det sæt med en dinosaur i. Børn, har jeg ret?