Rabatkort til seværdigheder

I forbindelse med planlægningen af jeres New York rejse, overvejer I sikkert at købe et af de forskellige kort der vil give jer adgang til seværdigheder og attraktioner, samtidig med at I sparer en god del penge.  Der er flere af disse såkaldte “pass” på  markedet, og selvom de minder om hinanden så er der alligevel en forskel – nogen er ideelle for den rejsende der gerne vil have så mange muligheder som muligt, andre er bedst for jer der ved lige præcist hvad I vil se, og så heller ikke andet!

Nedenstående er en kort beskrivelse af de forskellige muligheder, med det til fælles at de kan bruges til at spare penge, tid (da der er mulighed for at spring kø over ved nogle attraktioner) og give inspiration til hvilke seværdigheder og attraktioner i New York du måske ikke vidste eksisterer, eller ikke havde overvejet.

Vi kan ikke anbefale et kort over et andet, men vi håber at beskrivelserne kan kaste lidt lys over mulighederne. Derudover, anbefaler vi også at du undersøger hvert produkt yderligere på deres egen hjemmeside, før køb 😉

Der er ind i mellem ekstra tilbud på disse kort (undtagen CityPass) og vi prøver så vidt det er muligt, at orienterer om dette. Så meld dig ind i vores tilbuds-gruppe på Facebook og modtog opdateringer om disse udsalg, samt andre rabatter rundt omkring i USA: Gode tilbud, rabatter og discounts – The Danish Tour Guide

Men, vores egne guidede sightseeing tours på dansk er dog ikke en del af disse rabatkort. Se vores udvalg, og book her: Dansk Sightseeing i NYC

The Sightseeing Pass

NYC Sightseeing PassThe Sightseeing Pass giver dig mulighed for at vælge enten antal dage (1-10 dage), du ønsker passet skal være gyldigt (day pass) – eller antal attraktioner du ønsker at besøge (Flex Pass) og passet er gyldigt i 30 dage efter aktivering ved første attraktion.

Hvis du vælger Day Pass, starter priserne på $154 for 1 dag og op til $489 for 10 dage og du har frit valg mellem de mere end 100 attraktioner der tilbyder. Dertil kommer adgang til Hop On / Hop Off sightseeing busser med samme varighed som dit pass. Dette kort er godt for førstegangs turister, eller jer der godt kan li’ at have et fyldt program. Hvis du kan besøge min. 3 attraktioner per dag kan du sparer op til 70% på normalprisen.

Med Flex Pass vælger du 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 attraktioner ud af deres udvalg på mere end 100. Du behøver ikke vælge specifikke attraktioner, indtil du er i byen. Det bliver som sagt først aktiveret, når du besøger den første attraktion og du har derefter 30 dage til at besøge dine valgte antal attraktioner. Hertil får du adgang til 72 timers Hop On / Hop Off sightseeing bus tur. Priserne starter ved $74 for to attraktioner, og op til $284 for 12 attraktioner. Godt for turister der godt kan li’ at tage det stille og roligt, eller som har været i byen før.
Klik dig ind her og læs mere: Køb The Sightseeing Pass

Go New York


Go New York fungerer en smule anderledes end de andre kort. Du vælger selv om du vil “bygge” dit kort ved selv at vælge attraktioner (som du sparer op mod 20% på) Prisen starter på $142 for 1-dags pas, til $349. Du kan også vælge deres explorer pass som er forudbestemte pakker med enten 2-7 eller 10 New York attraktioner for en pris der starter på $69 for to attraktioner, til $224 for ti attraktioner. Sidstnævnte kort er gyldigt i 60 dage.

Du har valget mellem 90 af New York’s bedste attraktioner og seværdigheder, og du vælger selv hvilke af dem du vil se. Du har to fulde år til at aktivere kortet i, og du har efter køb 90 dages mulighed for refundering skulle du ønske dette.

Derudover er der yderligere eksklusive tilbud, samt guidebøger du kan printe eller gemme på din telefon.
Når du køber dit Go City får du det tilsendt på mail og du kan få det downloadet på din telefon, med det samme som du kan vise ved attraktionerne. Du kan også få det tilsendt via posten, eller hente det her i byen når du ankommer. Det er op til dig!
Når du har købt dit pass, får du også en guidebog der vil oplyse dig om åbningstider, og adresser så du kan få planlagt din tur på bedste vis. Derudover, vil der også være rabatkuponer på restauranter, shopping og underholdning. Attraktioner inkludere Empire State Building, Top of the Rock, doubledecker bus ture, 9/11 Tribute Center, museer og sightseeing tours.

Læs mere og køb dit pass nu, direkte hos forhandleren her: Go City New York

New York Pass

The New York Pass  er ejet af Go City koncernen. Derfor er det principielt det samme kort – bare en anelse anderledes branding. Med det har du adgang til via en app på din telefon. Med den får du adgang til New York’s top attraktioner, og muligheden for at skippe køen på flere af de travle seværdigheder. Derudover giver det også rabatter på diverse restauranter og butikker.
Du vælger hvor mange dage, du gerne vil have dit kort skal være gyldigt i. Det være sig, 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 dage.

Priserne starter på $142 for voksne for 1-dag, op til $349 for 10 dage.

Du kan sagtens købe passet med det samme, selvom du først skal rejse senere på året. Passet bliver først aktiveret første gang du bruger det. Husk, at der er ingen begrænsninger på hvor mange af attraktionerne du kan benytte dig af i løbet af varigheden på dit kort – men du kan kun benytte kortet een gang per attraktion (eksl. busserne)
Så benyt dig af den guidebog du får ved købet, og planlæg dine dage grundigt, så du får så meget som muligt ud af de mange attraktioner, seværdigheder, museer og ture. Der vil også være kontaktoplysninger til de forskellige, og det er en god idé at reservere plads på nogle af de ture der har begrænsninger på antal deltagere.

Vil du læse mere om kortet, eller købe med det samme så gå direkte til forhandleren: Køb New York Pass

CityPass


CityPASS skiller sig ud fra mængden, ved at være noget mere ‘simpelt og lige til’! Du skal ikke træffe beslutning om hvor mange attraktioner du vil se, hvor mange dage du vil bruge på at presse en masse ind i programmet eller hvordan du skal “bygge dit kort op”.  CityPass er et klassisk rabatkort, der giver dig adgang til 6 af byens met populære attraktioner, som de fleste turister ikke vil gå glip af. Du er garanteret at spare penge. Du får også mulighed, for at springe køen over ved visse af attraktionerne.

Attraktionerne det inkludere er: Empire State Building, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art, Top of the Rock Observation Deck ELLER Guggenheim Museum, færgesejlads til Frihedsgudinden og Ellis Island ELLER Circle Line Sightseeing Cruise, samt 9/11 Memorial & Museum ELLER Intrepid Sea, Air & Space Museum.

Du sparer 40% per person, ved at købe kortet fremfor at betale fuld-pris ved døren. Efter aktivering ved første besøg af en attraktion har du 9 dage til at besøge resten. Du får også en ekstra “Option Ticket”, som giver dig mulighed for at vælge en øvrige seværdighed. Derudover får du kuponer og kort over byen.

Du har 365 dage til at aktivere kortet i, eller få fuld refundering. Når først kortet er aktiveret, ved første attraktioner har du 9 dage til at bruge kortet i.

Prisen er $129 for voksne, $109 for 6-17 årige.

Du kan også vælge deres ‘light’ udgave, C3 hvor du vælger 3 attraktioner, til en pris af $92 for 13-årige og op, $72 for unge 5 til 12 årige. Denne løsning er næsten ideel for ALLE turister der kommer til byen!

Køb direkte hos forhandleren her: Køb CityPass her!

Bemærk venligst: Alle links på siden her, er såkaldte affiliate links / reklame links. Vi værdsætter at du benytter dig af disse links, både ved research men også at du kommer her tilbage til siden og klikker dig ind når du er parat til at købe. Så får vi nemlig en lille procentdel af salget i kommission og det er vi meget taknemmelige for!
Vær også opmærksom på, at vi opdaterer tekst og priser så ofte vi kan komme til det. Men da vi ikke kan holde øje med ændringer til dagligt, så kan det være der er sket nogle vi ikke har fået opdateret her på siden endnu.

Sidst men ikke mindst, på grund af Covid-19 er der stadig nogle restriktioner og krav om reservation af entre, på  flere af byens attraktioner. Hvis du køber et kort kort tid før afrejse, venligst tjek at der faktisk er ledighed på de attraktioner du gerne vil bruge passet til inden du køber for at undgå at de er udsolgt.

Kom med på tour: Fra Midtown til Downtown Manhattan

Kom med på tour: Fra Midtown til Downtown Manhattan

Fra Midtown til Downtown ManhattanFlere gange om ugen, på dansk og engelsk Vi mødes central i Midtown og sammen bevæger vi os downtown. Turen udbydes dagligt med engelskguide, og op til tre gange om ugen på dansk. Vi tager forbehold for udsolgte...

read more
Kom med på tour: Food trucks of Queens

Kom med på tour: Food trucks of Queens

Velkommen til Queens, den kulinariske smeltedigel i New York City! Dette er vores første officielle FOOD TOUR! Mad har altid været en del af den populære Taste of Queens tour men nu lancerer vi en officiel food tour som tager udgangspunkt i et...

read more