Holy Apostles | 296 9th Ave New York, NY 10001

 

Vær frivillig i et suppekøkken

Gæste indlæg af Majbritt Svensson – www.instagram.com/plan_well_travel_often

Indledning af Maria-Leena Kerr:
Jeg er så trist over, at jeg pga. syge børn og overhængende Covid-smitte-frygt måtte aflyse den første walking tour jeg havde efter grænserne havde åbnet. Særligt fordi, turen var med Majbritt som havde en imponerende plan over deres NYC ferie,  som jeg meget gerne ville have været en del af. Men sådan er den “nye normal”. Hun dokumenterede løbende via sin Instagram konto, og jeg spurgte efterfølgende om hun ville lave et lille indlæg til jer omkring en af deres aktiviteter under ferien. Den følger herunder. – Har du selv en helt unik NYC-oplevelse, eller måske en hotel anmeldelse du gerne vil del med mig og mine følgere? Jeg hører gerne fra dig: kontakt mig!


“Jeg er netop kommet hjem efter 10 skønne og oplevelsesrige dage i New York med min mor.
Der er især én ting, som, vi begge synes, var en ganske særlig oplevelse.

– Vi brugte en formiddag (hverdage klokken 9:15-12:15) på at være frivillige hos Holy Apostles Soup Kitchen i Chelsea. Her hjalp vi med at pakke poser med morgenmad og frokost til de hjemløse samt købmandsvarer til trængende familier.

Der var interessant og lærerigt at se, hvordan suppekøkkenet fungerer – og de andre frivillige var supersøde og tog SÅ godt imod os.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har været frivillig hos Holy Apostles Soup Kitchen.

 


Inden vi rejste til New York, kontaktede jeg Steve Fanto, der står for gruppebooking af de frivillige. Han bad os oprette en profil på deres hjemmeside og sørgede herefter for, at vi kom på et hold den dag, som passede ind i vores program.

Hvis du også har lyst til at være frivillig i Holy Apostles Soup Kitchen, kan du læse mere samt tilmelde dig her: https://holyapostlesnyc.org/get-involved/volunteer/

 

Har du opfølgende spørgsmål til Majbritt, eller vil du gerne se hendes ferie og de mange oplevelser de havde? Så sørg endelig for at følge hende på Instagram: www.instagram.com/plan_well_travel_often