Det årlige danske julemarked kommer til Brooklyn Heights den 20. og 21. November.

Den Danske Sømandskirke i New York ser frem til at byde velkommen til det årlige julemarked i kirkens bygning, der ligger på 102 Willow Street i Brooklyn Heights. Dette år vil julemarkedet finde sted d. 20. og 21. November, begge dage fra kl 10:00 til kl 16:00.

Der vil blive serveret lækre hjemmelavede æbleskiver, danske hotdogs og gløgg baseret på præstens egen opskrift.

Alle med danske rødder eller interesse i dansk kultur vil have mulighed for enten at prøve noget helt nyt eller fylde lageret med danske specialiteter som fx saltlakrids, brunkager, flæskesteg, dansk design, remoulade, makrel i tomat, kalenderlys, marcipan, leverpostej, risengrød, og alt hvad julehjertet kunne begære – det hele med et gevaldigt skud af det efterhånden verdensberømte danske “hygge”.

Kirkens baggrund:

Sømandskirken er en dansk kirke i USA og tilbyder kirkelige, sociale og kulturelle tilbud til alle med relation til Danmark. Sømandskirkens historie går tilbage til de store udvandringer til USA i slutningen af det 19. århundrede og har udviklet sig i takt med de forandringer der er sket med søfarten og danskernes liv i USA.

Læs mere her: https://dskny.org og følg Sømandskirken på sociale medier: www.instagram.com/somandskirken og www.facebook.com/dskny