Årets største udsalg er over os. Alt fra strømper, køkkenmaskiner og rejseoplevelser kan man spare en masse penge på. Jeg ved, at mange satser på at købe mange gaver netop i løbet af Black Friday og Cyber Monday. Det kan godt blive lidt overvældende! Jeg er slet ikke typen der orker at gå i fysiske butikker, særligt ikke i storbyer. Til gengæld kan jeg godt li’ at kigge lidt online, og jeg får da også en masse tilbud tilsendt fra mine samarbejdspartnere.

Jeg deler nogle af disse tilbud på rabatgruppen på Facebook, der er allerede et par stykker oppe og flere venter på at blive publiceret: Sparetips – Rabatter og gode tilbud til USA

Black Friday tilbud på tours

Dette års Black Friday tilbud er en besparelse på 20% på alle offentlige og private guidede sightseeing tours med Maria-Leena Kerr. Kalenderen er opdateret med ledige datoer og tidspunkter. Slå til nu, spar og vær sikker på at Maria-Leena er ledig på din ønskede dato i 2024.

Koden er:

BF2023

Du kan se udvalg af tours på hjemmesiden turistinewyork.dk , og booke direkte via vores bookingsystem: Turist i New York kalender

Shh – koden virker også på gavekort. Blot vær opmærksom på, at gavekortet kun kan bruges på sightseeing tours med os, og ikke alle datoer er ledige. Jf. bookingkalenderen.

Du skal bruge rabatkoden senest ved midnatstid d. 26 november men koden dækker alle tours resten af 2023 og hele 2024*.

*Vinter Hygge touren undtaget.