Kære alle jer!

 

Traditionen tro, tilbyder jeg et Black Friday tilbud. Tidligere år har det været det absolut eneste “tilbud” jeg har kørt med i løbet af et år, men pga. Covid og hele rejseforbuddet har der været en del forskellige tilbud det sidste års tid, for at opfordre jer til at “støtte” midt i en meget svær tid.

 

Men jeg vil forholde mig positiv i forhold til 2022. Derfor, sidste tilbud herfra … Spar 30 % på alle tours, hele 2022. Hvis du endnu ikke har en rejse planlagt, så kan du med fordel købe et gavekort med 30% rabat.

Black Friday tilbuddet løber kun weekenden ud, og så er det slut!

Så har du luret på mine tours de seneste år, og gerne vil spare så er det nu – og ikke senere du skal slå til. Der kommer ikke flere tilbud før måske næste Black Friday om et år.

SPAR 30 % på alle tours (og gavekort) med brug af koden BLACKFRIDAY21 – tilbud udløber 28 november 2021 ved midnatstid.