Sightseeing på dansk

Du har sikkert allerede hørt om vores sightseeing tours via sociale medier, eller venner og familie! Vi har siden 2012 hjulpet tusindvis af danskere med at planlægge deres New York ferie, og haft mange hundrede med på en eller flere af vores guidede gåture – på dansk!
Glem alt om, at stå som sild i en tønde mens du forsøger at lytte efter hvad din guide fortæller dig. Vores tours er ikke kedelige, men vi leverer historien, anekdoten og de kulturelle forskelle mellem New York og Danmark på et sølvfad!
Med vores skræddersyede tours er der plads til dig, dine spørgsmål og dine præferencer da vi tilrettelægger den så den passer helt ind i dine behov!

Du er også mere end velkommen til at booke plads på en af vores daglige walking tours, hvor du vil have mulighed for at møde andre danskere. Vores 'offentlige' tours er med max. 8 deltagere, og foregår i Brooklyn, Manhattan og i Queens!

Forøg dine oplevelser i New York - Book en kvalitets-sightseeing tour med en lokal dansker, der er testet og autoriseret af Department of Consumer Affairs til at give sightseeing tours i New York City! Det er din garanti for kvalitet, og for en unik oplevelse! Din guide vil give dig indblik i et New York, du ikke  vil opleve på egen hånd. Du vil se de flotte, interessante og spændende sider af byen vi alle elsker!

Vi har 'offentlige' tours hver dag, og vores skræddersyet 'Design din egen tour' kan bookes på de(n) dage med de antal timer du ønsker det!

Og, sidst men ikke mindst - så elsker vi at arbejde med skoler, virksomheder og andre rejsebureauer. Skal vi tale forretning? 🙂

Tøv ikke med at sikre dig og din familie en fantastisk New York City Oplevelse!

Priserne starter ved $35/person på vores dagelige tours, eller kun $200 for hele din gruppe på vores private tours! Klik dig ind på ovenstående links for at læse mere om vores forskellige tours, eller få et overblik på nedenstående liste af vores tours & services.

Alle vores tours & services