Sightseeing

Manhattan tours

Brooklyn Tours

Queens Tours

Design din egen tour

New York City er 5 bydele med en samlet størrelse på 783.8 km2. 8.4 millioner kalder byen deres hjem. I 2015 kom næsten 60 millioner turister på besøg. Hvad tror du er New York's bedst sælgende attraktion?

Uden tvivl skal du gå på opdagelse i gader og stræder når du kommer til New York City. Men hvad skal man vælge når det kommer til "sightseeing" i New York? Hvad er vigtigst, hvad er mest spændende? Hvad er billigt og hvad er dyrt? Skal man bruge tid på alle de traditionelle seværdigheder, eller måske fokuserer på at skabe en unik, personlig New York oplevelse?

Dette er spørgsmål som du uden tvivl stiller dig selv, når du er i gang med at planlægge rejsen til New York City.

Vi tilbyder guidede ture i hele NYC med dansktalende, autoriserede tour guides. Vi har daglige, offentlige ture på programmet som dækker Queens, Brooklyn og selvfølgelig Manhattan. Vi tilbyder også disse ture som private ture, eller du kan designe din egen tour i samarbejde med os så det passer præcist til dig og dine rejsefællers behov.

Derudover samarbejder vi med forskellige sightseeing firmaer i New York, så du kan få inspiration og købe billetter her på siden. Eller, måske du ønsker vi står for bestilling og indkøb af billetter. Det klarer vi også! Check vores concierge services for yderligere vejledning.

God fornøjelse med planlægningen!

Vore egne sightseeing tours med dansk guide

Vil du have et hurtigt overblik over vores egne sightseeing tours med dansk guide?  Så klik dig ind her: http://turistinewyork.dk/sightseeing-paa-dansk/

Leder du derimod efter andre sightseeing og aktiviter, så klik dig ind på nedenstående sider:

Vores partners' oplevelser & sightseeing

Turist i New York - The Danish Tour Guide | USA er kendte for vores sightseeing ture med dansktalende, autoriserede tour guides. Vi har offentlige tours på hverdage, og dækker store dele af byen. Vi tilbyder også muligheder for at designe din egen tur, hvor vi tager udgangspunkt i hvad der er af særlig interesse for dig og dine rejsefæller. Disse privat tours er særlig at anbefale!

Derudover arbejder vi med rejseselskaber, og institutioner. Vores mål er altid, at sørge for at besøgende får den bedste New York oplevelse . Det gør vi blandt andet ved at arbejde med byens dygtigste guides og de bedste firmaer i New York. Vi vil til hver en tid anbefale jer løsninger, vi tror vil passe bedst til jeres ønsker både mht. sightseeing på engelsk, restauranter, hoteller osv.

Der findes et hav af sightseeing muligheder i New York - Her følger links til vores partnere, som du kan læse nærmere om og booke direkte hos: