Sightseeing & Oplevelser NYC

 

Simon havde det sjovt på vore private, skræddersyede sightseeing tour i Williamsburg og Long Island City

Turist i New York - The Danish Tour Guide | USA er kendte for vores sightseeing ture med dansktalende, autoriserede tour guides. Vi har offentlige tours på hverdage, og dækker store dele af byen. Vi tilbyder også muligheder for at designe din egen tur, hvor vi tager udgangspunkt i hvad der er af særlig interesse for dig og dine rejsefæller. Disse private tours er særligt at anbefale!  Læs mere om vores egne tours med dansktalende guides her: http://turistinewyork.dk/sightseeing-paa-dansk

Vores mål er altid, at sørge for at besøgende får den bedste New York oplevelse. Det gør vi blandt andet ved at arbejde med byens dygtigste guides og de bedste firmaer i New York. Vi vil til hver en tid anbefale jer løsninger, vi tror vil passe bedst til jeres ønsker både mht. sightseeing på engelsk, restauranter, hoteller osv. Check vores concierge services for yderligere vejledning.

Uden tvivl skal du gå på opdagelse i gader og stræder når du kommer til New York City. Men hvad skal man vælge når det kommer til "sightseeing" i New York? Hvad er vigtigst, hvad er mest spændende? Hvad er billigt og hvad er dyrt? Skal man bruge tid på alle de traditionelle seværdigheder, eller måske fokuserer på at skabe en unik, personlig New York oplevelse? Nedenstående "knapper" er et overblik over de forskellige muligheder du har. Klik dig ind og læs mere!

God fornøjelse med planlægningen!


(Alle nedenstående artikler indeholder reklame links. Såkaldte affiliate links. Vi håber du benytter dem til research men også når du er klar til at booke - for så får vi en lille procentdel af salget i kommission, og det er med til at drive værket!  Vi går dog ikke på kompromis med vores anbefalinger på trods af dette. Tak på forhånd!)


 

%d bloggers like this: