Sightseeing på dansk

Oplev New York City med dansk guide!

Du har sikkert allerede hørt om vores sightseeing tours via sociale medier, eller venner og familie! Vi har siden 2012 hjulpet tusindvis af danskere med at planlægge deres New York ferie, og haft mange hundrede med på en eller flere af vores guidede gåture – på dansk!
Glem alt om, at stå som sild i en tønde mens du forsøger at lytte efter hvad din guide fortæller dig. Vores tours er ikke kedelige, men vi leverer historien, anekdoten og de kulturelle forskelle mellem New York og Danmark på et sølvfad!
Med vores skræddersyede tours er der plads til dig, dine spørgsmål og dine præferencer da vi tilrettelægger den så den passer helt ind i dine behov!

Du er også mere end velkommen til at booke plads på en af vores daglige walking tours, hvor du vil have mulighed for at møde andre danskere. Vores 'offentlige' tours er med max. 8 deltagere, og foregår i Brooklyn, Manhattan eller i Queens!

Forøg dine oplevelser i New York - Book en kvalitets-sightseeing tour med en lokal dansker, der er testet og autoriseret af Department of Consumer Affairs til at give sightseeing tours i New York City! Det er din garanti for kvalitet, og for en unik oplevelse! Din guide vil give dig indblik i et New York, du ikke  vil opleve på egen hånd. Du vil se de flotte, interessante og spændende sider af byen vi alle elsker!

Vi har 'offentlige' tours hver dag! Du kan se udvalget nedenfor! Ønsker du en privat tour, og/eller skræddersy din egen sightseeing så den er tilpasset jeres behov - så klik dig ind på:'Design din egen tour' – Private tours udbydes ugens 7 dage, og mere eller mindre i det tidsrum du ønsker. Vi anbefaler dog, at starte kl 1o om morgenen.

Sidst men ikke mindst - så er vi også erfarne inden for grupperejser - større eller mindre grupper der rejser via rejseselskab, virksomheder på forretningsrejse eller studieture. Vi har samarbejdet med dem alle! Skal vi tale forretning? 🙂

Tøv ikke med at sikre dig og din familie en fantastisk New York City Oplevelse!

Vores offentlig tours, som du finder nedenfor koster $35/person ved 2-timers tours, $45/person ved 3-timers tour og $60/person ved vores 4-timers tour. For private "Design din egen tours", og grupperejse rater se ovenstående links.

Klik dig ind på nedenstående links for at læse mere om vores forskellige tours og for at booke direkte!

 

Manhattan tours

Vores offentlige Manhattan tours

Uptown's Højdepunkter byder turister på en masse ukendte områder, flot arkitektur, spændende historie og et virvar af kulturelle forskelle. På denne tur vil vi besøge nogle af de ukendte steder i Harlem og måske se et par af de mere kendte attraktioner ligeledes. Vi vil tale Harlem Renaissance, civile rettigheder og nutidens omvæltning af området. Vi vil dog også gå yderligere nordpå og opleve områder der er kendt for kulturelle diversitet.
Book online nu!

Midtown's Vidundere rummer nogle af de mest fantastiske bygninger og historier. Er det din første tur til New York? Er du her kun i få dage? Eller kunne du bare godt tænke dig at få set en hel masse, mens en dansk guide fortæller dig historien bag nogle af Manhattans mest kendte bygninger og områder? - Så er denne walking tour på Manhattan den rette tur for dig. Vi mødes et belejligt sted, og så færdes vi til fods rundt i midtowns gader. På turen vil vi bl.a. se: Grand Central Terminal, Times Square, Rockefeller Center, Empire State Building og meget meget mere.
Book online nu!

Downtown's Dybder introducerer jer til det originale New York, eller vi burde vel sige New Amsterdam! Vi vil vandre gennem nabolag, se kendte steder, mindre kendte steder og helt ukendte steder mens jeres tour guide vil fortælle jer om New York's historie helt tilbage fra 1600-tallet.
I vil have muligheden for at tage en tur med Staten Island Ferry, og se Frihedsgudinden eller slutte af på 9/11 Memorial hvor I på egen hånd kan tage på museet og/eller en tur op i One World Trade og se byen fra oven. Prisen for dette er ikke inkluderet, men vi kan arrangerer køb af billetter for jer!
Book online nu!

Chinatown og Little Italy på Manhattan opleves ofte fra den forkerte vinkel. Tag med os og lad os tale om historien bag immigrationen, kulturen og se på forskellene fra fortidens nabolag til nutidens turistfælde. Vi vil have mulighed for at shoppe i lokale butikker, efter eksotiske teer, krydderier og andet. Og måske få en snack eller to mens vi går rundt.
Book online nu!

The High Line & Chelsea er en kortere sightseeing tour (på 75 minutter) hvor du bliver introduceret til den flotte park, der er højt hævet over gaderne på de gamle jernbaneskinner. Du har mulighed for at afslutte på Chelsea Market hvor du kan handle ind, eller tag og spis frokost eller 'få en lille en' på en af de mange barer i området. Der er mange ting, man kan opleve i Chelsea og i de omkringliggende områder men fokus er på The High Line. - Udbydes kun ved forespørgsel!
Book online nu!

Brooklyn tours

Vores offentlige Brooklyn tours

Brooklyn Heights & DUMBO touren tager dig over på den anden side af East River, og introducerer dig til nogle af de smukkeste kvarterer i Brooklyn. Få historie, anekdoter og sjove fortællinger om dette område af Brooklyn som er så eftertragtet. Turen går også til Brooklyn Bridge Park, hvor du har fantastisk udsigt til Manhattans Skyline.
Når turen er overstået har du måske lyst til at spise byens bedste pizza til frokost, og Brooklyn's Ice Cream Factory is til dessert og så brænde kalorierne af til slut med at krydse Brooklyn Bridge - det er op til dig selv - men vi tager dig direkte til lækkerierne!
Book online nu!

Williamsburg - den tidligere havnefront og etniske enklave af puertoricanere, dominikanere og hasidiske jøder er nu et af de hippeste områder i USA. Kom med på tur, og oplev en side af Williamsburg som du måske ikke lige havde forestillet dig. Jeres NYC autoriseret, dansk-talende lokal guide vil give jer indblik i hvordan Williamsburg engang var, hvad det er i dag, vise jer fede steder og flot udsigt over Manhattans skyline - og samtidig give jer en generel introduktion til Brooklyn i New York City. Turen er genial for jer, der har hørt en del om Williamsburg og gerne vil vide mere - for efter turen, får I mulighed for at shoppe og spise på det trendy Bedford Avenue. Udbydes kun ved forespørgsel!
Book online nu!

Queens tours

Vores offentlige Queens tours

Taste of Queens turen er vores mest populære tour af alle! Det er den første tour vi satte på programmet, og den mest bookede! Hvorfor? Denne tur inkludere besøg af tre nabolag / "neighborhoods" som hver især er hel unik i forhold til kultur, arkitektur og mad.
Jeres guide vil fortælle om New Yorks historie, Queens' historie og tage jer med rundt i det som mange kalder "The Real New York". Udtrykket "Taste of Queens" skal forstås som værende en smagsprøve på den kulturelle mangfoldighed der er at finde i Queens. Vi vil også stoppe og få mad undervejs, alt efter interesse. (mad & drikke er ikke inkluderet i prisen).
Book online nu!

Forest Hills & Corona touren er en kortere introduktion til bydelen Queens, men den byder på introduktion til to nabolag i Queens som er utrolig kontrastrige og fuld af historie. Du får mulighed for at smage på "Kongen af Queens" is, få fantastiske billeder af den store globus i Flushing Meadow Corona Park og et besøg på Queens museum hvor I kan se byen lidt fra oven. En ideel tour til børnefamilier! Udbydes kun ved forespørgsel!
Book online nu!

Alle vores tours & services

4 thoughts on “Sightseeing på dansk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *