Shopping i New York

Shopping, Shopping, Shopping

Shopping i New York er et slaraffenland - om du er vaskeægte shopaholic, sparsommelig, kræsen eller kommer til byen med kufferterne tomme så er der muligheder for alle.

Der er ingen grænser for hvor mange penge du kan risikere at bruge, selvom du har de bedste intentioner om at overholde dit budget! Men, du skal alligevel være opmærksom på at der er en grænse for hvor meget SKAT vil have du tager med tilbage til Danmark uden at betale told. Pt. må du tage varer med en total værdi optil 3250 kr. med hjem. Læs gældende regler her: Toldregler på rejsen

Sagen er, at du kan finde varer i New York som er meget billigere end tilsvarende varer i Danmark. Selvom valutakursen det seneste år har taget en lille himmelflugt, er der stadig penge at spare på mærker vi måske betaler to eller tre gange så meget for derhjemme. En anden dejlig fordel er også, at du ikke bliver mødt med diskrimination eller begrænsede valgmuligheder hvad angår stil, alder, størrelse o.s.v. som man måske har tendens til i Danmark.

Når det kommer til spørgsmålene: "Hvor skal jeg shoppe?" og "Hvor kan jeg spare penge?" håber jeg nedenstående sider vil hjælpe dig på vej, og måske inspirerer dig til at shoppe steder som du slet ikke havde overvejet.

Mange har hørt om Macy's og Bloomingdale's, SoHo og 5th avenue. Men udover disse oplagte shopping muligheder så er der en masse andre steder man også kan tage hen, for at spare tid, penge og samtidig forene det med sightseeing. Lad os se på flere af dem her:

4 thoughts on “Shopping i New York

 1. Hvis du vil shoppe Extra billigt vil jeg anbefale at tage til woodvury commens som stadig er i NY State, folk tager kufferter med dertil, der går en bus direkte til området fra Port Authority og den tager dig tilbage igen. Ellers er tJmaxx, century21, marshalls osv steder hvor man godt kan føle at man gør et kup!

  • Hej Maria,
   du har ganske ret og jeg er jo i den grad klar over hvordan det står til med shoppingen. Der er bare stadig flere af siderne, på min hjemmeside der skal opdateres og derfor er alle forslagene ikke kommet ind endnu.

   Men hvis du går og “Synes om” siden på Facebook kan du se, at jeg ofte taler om shopping og de forslag du har, nævner jeg også.

   http://www.facebook.com/turistinewyork

Comments are closed.

Klik her for D.C eller Vegas!
%d bloggers like this: