Overnatning

Du har besluttet dig for, at du gerne vil til New York.

Enten rejser du med familien, med din partner eller alene. Alt efter dit budget, længden på dit ophold eller dine behov har du mange muligheder i forhold til hvilken slags overnatning i New York du skal vælge.

For nogle, er det vigtigt med et dejlig luksuriøst hotel, for andre kan det være de belejlige omstændigheder ved at have egen leljighed med f.eks. køkken.

Som førstegangsbesøgende i byen, kan det også være du foretrækker at bo på Manhattan, fordi du ikke vil bruge tid på transport eller fordi du føler dig utryg ved at bo andre steder. Men ideen om at "bo centralt" er et vidt begreb, og så længe du vælger et område der er tæt på en subway så er det ret godt rustet til at suse hele byen rundt og opleve alt det du skal opleve!
Husk at offentlig transport er en god økonomisk mulighed, hvis du skal rundt i byen. Der kan også være mange penge at spare, hvis du vælger et hotel i f.eks. Queens.

Her er en liste over de forskellige kategorier af overnatning i New York som du kan overveje. Der er også en side for jer der skal være i NY i en længere periode!