Overnatning

Hotel, vandrerhjem, privat lejlighed .. længerevarende ophold?

Du har besluttet dig for, at du gerne vil til New York.

Enten rejser du med familien, med din partner eller alene. Alt efter dit budget, længden på dit ophold eller dine behov har du mange muligheder i forhold til hvilken slags overnatning i New York du skal vælge.

For nogle, er det vigtigt med et dejlig luksuriøst hotel, for andre kan det være de belejlige omstændigheder ved at have egen leljighed med f.eks. køkken.

Som førstegangsbesøgende i byen, kan det også være du foretrækker at bo på Manhattan, fordi du ikke vil bruge tid på transport eller fordi du føler dig utryg ved at bo andre steder. Men ideen om at "bo centralt" er et vidt begreb, og så længe du vælger et område der er tæt på en subway så er det ret godt rustet til at suse hele byen rundt og opleve alt det du skal opleve!
Husk at offentlig transport er en god økonomisk mulighed, hvis du skal rundt i byen. Der kan også være mange penge at spare, hvis du vælger et hotel i f.eks. Queens.

Nedenunder finder du en LANG række af informationer vedrørende hoteller, privat leje af lejlighed samt bolig for længevarende ophold. Tag dig god tid, til at læse igennem informationerne. Hvis du har brug for yderligere assistance, må du gerne henvende dig til os - men vi henviser til vores concierge service gebyr, for mere komplicerede og tidsrøvende opgaver: Concierge Service gebyr

Danske turisters anbefalinger af hotel & vandrerhjem i NYC

At finde det rette hotel, når beslutningen om at tage til New York er truffet er nok en af de sværeste valg at træffe. For, måske er det din første tur til NY. Måske tænker du det er bedst at bo "centralt", men hvad er centralt og hvorfor er det så dyrt at at leje hotelværelser i New York?
Læs vores "Guide til NYC hotel og vandrerhjem!" - Her kan du måske finde inspiration til hvordan du bedst søger efter et hotel eller vandrerhjem der passer til dine behov og dit budget!

Når det så er sagt; nedenstående er en liste af hoteller som vi ved er anbefalelsesværdige. Enten fordi andre turister har fortalt om deres oplevelser der, eller fordi vi selv har personlig erfaring med disse hoteller.

Vi anbefaler hotelsøgning med Hotels.com, Expedia.com eller direkte på hotellernes egne hjemmesider (via en google søgning). Men selvfølgelig kan det være du finder en god pris, ved at klikke lidt rundt. Vi kan dog godt li' Hotels.com aflysningspolitik og mulighed for at spare sammen til en FRI NAT så dem anbefaler vi at kigge nærmere på!

God jagt - og rigtig god tur til New York City!

4-stjernede hoteller

Millennium Hilton New York One UN Plaza [Tidligere blot, ONE UN - New York]

"Vi var i New York i maj 2013 og boede på ONE UN, med en fantastisk udsigt over East River og Roosevelt Island. Fra vores værelse på 37. etage var udsigten i særklasse, sikke et panorama af lys over Long Island og den flotte Pepsi reklame lige overfor. Værelset var pæn og rent, samt der var god plads.
Servicen på hotellet var helt i top, alle var opsat på at gøre det til en oplevelse at bo på hotellet.
Vi havde f.eks ikke forventet at der var adgang til internet, uden at der skulle betales for det, men der overraskede de os.. Vi fik en kode og wupti der var fri adgang under hele opholdet, 7 dage. Næste overraskelse var, at der hverdag blev serveret den dejligste morgenmad, noget som vi hjemmefra havde regnet med at skulle ud og købe i nabolaget. Overraskelserne fortsatte, hverdag fra 17-19 blev serveret små lækkerier i deres Skybar og drikkevarer for free Så man kunne lige ligge bunden der inden man gik ud i Manhattans gader. Hotellet ligger dejligt centralt.. I gå afstand til Times Square f.eks.
Vi tog ofte Metroen fra Grand Central Station, som kun lå 3 gader væk. For os var det en fremragende måde at opleve New York. Hoteller får derfor 4 stjerner fra os, kan derfor varmt anbefales.
Anbefales af Henning, Henriette og Amalie"

Vil du læse mere om hotellet, og evt. booke dit eget ophold - klik her: Millennium Hilton New York One UN Plaza

ONE UN – New York

ROW NYC – Tidligere “The Milford”

ROW NYC

"Vi boede på The Milford [nu, ROW NYC], da vi var i New York i oktober 2012. Vi boede på 28. etage og kunne fra vinduet kigge ned til Times Square. Hotellet var rigtig flot og rent og personalet var yderst hjælpsomme og meget imødekommende. Værelset var ligeledes rent og med god plads. Hotellet var under renovation da vi var der, så morgenmaden blev serveret på en cafe på den anden side af gaden. Morgenmaden var super lækker og cafe'en var ligeledes et meget indbydende sted.

Hotellet havde en fantastisk beliggenhed! Vi lå en gade fra Times Square, der var en metro station lige rundt om hjørnet, samt mange af seværdighederne var kun i en gå afstand fra hotellet. Hotellets personale var også meget hjælpsomme med at finde steder og spise, vise vej på kort til hvad man nu end søgte.

Da vi skulle hjem stod der personale uden for hotellet og hjalp gæsterne med at få en taxa, putte kufferter og diverse oppakning i bilen og fortælle taxa chaufføren hvor vi skulle hen - uanset om man skulle hjem eller ej.

Et super lækkert hotel - det gjorde helt klart vores ferie i New York ekstra god! Desuden boede Snoop Dog også på hotellet i samme periode så ham mødte vi også :o)
Vi kan helt klart anbefale The Milford NYC - 4 stjerner herfra!
Anbefales af Malene og Karina"

Vil du vide mere om hotellet, og evt. booke dit eget ophold klik her: ROW NYC

Intercontinental Hotel Times Square

Intercontinental Times Square

"Jeg tog en enkelt overnatning på Intercontinental Times Square i oktober 2012. Prisen var $249/nat. Beliggenheden er helt fænomenal. Du er på 8. avenue og 44. street, kun et stenkast fra subway systemet og Times Square. Du har massevis af restauranter, bare, deli's og shops omkring dig.
Hotellet er flot, fra lobby til elevator til værelse. Restaurant og bar, med gode siddemuligheder hvis man vil slappe lidt af uden for sit værelse.
Selvom der er massevis af hoteller i området, så er InterContinental et godt bud. Hvis prisen er passer budgettet, vil jeg absolut anbefale at booke her. Hotelværelset der er relativt stort tilbyder selvfølgelig alt det essentielle, og lidt til; badekåbe og slippers, gratis GOD kaffe og te. Badeværelset er bare super lækkert. En anden bonus er, at hotellet ligger kun et stenkast fra Port Authority, hvor man kan tage busser til andre steder i USA. Hvis du skal en dagsrejse til f.eks. Boston eller DC så er det ideelt!
Anbefales af Maria-Leena Kerr, indehaver af Turist i New York"

Du kan læse mere om hotellet, og evt. booke ved at klikke på dette link: Intercontinental Times Square

Westin Hotel – Times Square

The Westin Times Square

"Jeg tog en enkelt nat på The Westin Times Square, i oktober 2012. Jeg havde et par dage forinden boet en nat på Intercontinental Times Square. Jeg betalte $429 for den ene nat, men det var kun et par dage før Halloween, så jeg går udfra at det var derfor priserne var noget højere end forventet. Hotellet er mega stort, og servicen er helt fin. Restuarant og bar, hyggelig. Lobby område enormt og god wifi-forbindelse. Centralt placeret ved siden af flere af de store subway linier, og Port Authority. Og kun et stenkast væk fra Times Sq. Tonsvis af butikker, restuaranter og kiosker i området! Værelset jeg havde, havde fed udsigt over E-Walk på 42. street. Kæmpe gigantisk spejl, og en masser af gulvplads. Derudover, var det essentielle tilbehør såsom mini-bar og kaffe/te. Badeværelset lidt ældre, men rent og pænt. Vil anbefale det til venner og familie, hvis prisen er rigtig.
Anbefales af Maria-Leena Kerr, indehaver af Turist i New York"

Vil du vide mere om hotellet, og evt. booke det så klik her: The Westin Times Square

3-stjernede hoteller

POD 51

Pod 51

"Da vores stam lejlighed på Manhattan desværre var lånt ud, var gode råd dyre - ligesom hoteller på Manhattan 🙂 Efter at have kigget lidt rundt på hotels.com, kom vi frem til vi ville prøve koncepthotellet Pod 51 på 51. gade. Det blev et dejligt bekendtskab 🙂
Prisen for to personer var 8000 kr for en uge, men havde heldigvis en voucher på 1000 kr så vi kom ned på 7000 kr så det var ok. - Vi kom med en absolut forventning om at værelset var småt, men det fungerede rigtigt godt. Der var to køjesenge med en lille fladskærm hver og et lille skrivebord, det fungerede perfekt. Wi-fi var absolut også en god oplevelse, det fungerede fejlfrit og var hurtigt, meget vigtigt med alle de billeder vi skulle uploade.
En vigtig ting også var at der var pænt og rent. En ting jeg altid havde svoret jeg aldrig ville begive mig ud i var fælles toilet og bad, men det var endnu en ting der fungerede godt, over døren på værelset var der et skilt med 4 toiletter og så lamper over så man kunne se hvornår der var optaget, det var smart.
Den bedste ting ved dette hotel var absolut tagterrassen, den var verdensklasse, og med det vejr vi havde kunne vi ikke ønske os mere, ud over masser af behagelige stole og borde var der også to store slags dobbeltsenge med kæmpe madrasser hvor man virkelig kunne flyde hvis man havde brug for det 🙂

Det var en fornøjelse at gå en tur ned på den lokale cafe og bestille noget take-out og så medbringe det på tagterrassen, det gjorde lige en forskel at få lidt sol og ro og nyde sin mad og drikkevarer lidt væk fra det travle byliv. Så kan kun anbefale Pod 51 meget varmt. Til orientering er der både dobbeltværelser og værelser med eget bad til en merpris selvfølgelig.
Anbefales af Henrik Støckel"

Vil du læse mere om hotellet, eller evt. booke med det samme så klik her: Pod 51

2-stjernede hoteller

Comfort Inn Midtown West

Comfort Inn Midtown West

"Vi boede på ”Comfort Inn Midttown west NYC” i August 2014’. Det var et rigtig godt lille hotel, som vidst nok var ret nyt på det tidspunkt, da alle rejsebureauerne anbefalede dette til prisen med tilbud. Hotellet er lille men godt & hyggeligt. Der er rent og nyt overalt. Værelserne er selvfølgelig små, men det er alle værelser i NY går jeg ud fra. Der er morgenmad med i prisen (det var der i hvert fald den gang), med alt man kan forlange. Det var en ekstra ting som var rat, så man slap for at skulle lede efter en diner om morgenen. De ansatte var alle glade og hjælpsomme og flere gange ringede og lavede reserveringer/bestillinger for os. Hotellet ligger imellem 10 & 11th avenue ikke langt fra Hudson floden & Intrepid air & Space museum. I den anden retning ligger restaurant gaden (9th av.) & Times square ikke langt væk. I forhold til at det ligger tæt ve det hele, er der meget stille & roligt i kvarteret og hotellet kan varmt anbefales.
Anbefalet af Jesper Kjelstrup, august 2014

Vil du vide mere om hotellet, og måske booke dit næste ophold så klik ind på følgende link: Comfort Inn Midtown West

The Travel Inn Hotel

Travel Inn Hotel

"Jeg boede her af to omgange i 2008 og 2009, sammen med familie. Baseret på vores oplevelser den gang, anbefaler jeg gerne Travel Inn Hotel til familier, som leder efter overnatning der tilbyder mere end blot en seng. Dette er fuld service hotel, hvor der tilsyneladende er styr på tingene. Travel Inn er perfekt placeret på 42. gade og 10. ave, kun 10 minutters gang fra Times Square! Der er pool, og gratis parkering. Værelserne har køleskab og microbølgeovn, samt tv. Hoteller er indrettet med mørke møbler, mørke farver og er af ældre stand men der er nydeligt rent og pænt. Der er en diner lige ved siden af, hvor du kan få vaskeægte amerikansk morgenmad. Og så er der supermarked en block væk, samt pizzaria et par enkelte minutter derfra. De tilbyder 2 og 4 personers værelser. Som altid er priserne sæsonpræget og ligger i sommerperioden fra $225/nat, og ved helligdage omkring fra $300/nat.
Anbefales af Maria-Leena Kerr, indehaver af Turist i New York"

Vil du vide mere om hotellet, og måske booke dit næste ophold så klik ind på følgende link: Travel Inn Hotel

1-stjernede hoteller

Selvom det ikke lyder af meget, så kan 1-stjernede hoteller sagtens byde på helt fornuftig overnatning til en god pris.

St. Marks Hotel

St. Marks Hotel

"St. Marks Hotel ligger helt perfekt, godt nok i et bar-kvarter, men det mærkede vi ikke noget til. Det er i gå afstand til det meste og kun få gader fra den subway, som bringer dig det meste af Manhatten rundt. Hotellet ligger samtidig i et kvarter med gode spisesteder og hyggelige/specielle kvarterer lige omkring. Og på den del af Manhatten (den nedre) er der knap så hektisk en atmosfære og knap så overfyldt og turistet som længere mod Nord.

Selve hotellet ligger gemt lidt væk og er direkte placeret ovenpå en bar og man vil sagtens kunne gå forbi det, hvis man ikke ved, at det er der. Vi var bevidste om placeringen hjemmefra og hotellet gør også opmærksom på, at der kan komme støj fra gaden, så vi havde på forhånd bedt om et værelse væk fra gaden. Det fik vi også og selvom vi i stedet kom til at kigge direkte ind i en betonvæg, så var der fred og ro. Så ingen problemer i det. Det er hverken et moderne, lyst eller specielt indbydende hotel ved første øjekast og hvis det er vigtige faktorer, så skal man ikke vælge St. Marks Hotel.

Det er indrettet med mørkt træ, gulvtæpper og værelserne er ikke særlig store. Men der er rent, pænt og plads nok! Når jeg siger det, så er det med tanke på, at man i New York ikke får ret meget for pengene. Vi havde eget badeværelse, hvilket til gengæld var særdeles vigtigt for os, da vi rejste med et barn på omkring 1 år - og det er altså langt fra en selvfølge i New York. Sengene er ikke fantastiske - lidt til den hårde side, men hotelsenge er vel egentlig sjældent særligt komfortable og det vil aldrig være det samme som ens egen seng derhjemme.

Vi fik et værelse, hvor der var 2 stk. 3-kvart senge (bestilt sådan hjemmefra) og derudover var der faktisk kun ét åbent skuffe/skabsarrangement til tøj og 2 lænestole uden bord til. Men det var også rigeligt til os. Vi gav 140 $ pr. overnatning og den rimelige pris var faktisk også én af de faktorer, der i sidst ende gjorde, at vi valgte netop dét hotel. Der findes altså ingen minibar, skrivebord, babyseng og lignende som man måske er vant til, når man normalt bor på hotel, men det er altså også New York og standarden er bare en anden end alle andre steder!

Derudover var der daglig rengøring, 24-timers åben reception med venligt og hjælpsomt personale og aircondition på alle værelser. Så alt i alt et udemærket hotel til en meget favorabel pris, der nok bedst egne sig til det ikke alt for kræsne publikum, der ikke går så meget op i udseende og bekvemmeligheder. Men pænt, rent og fint nok til os. Vi føler i hvert tilfælde ikke, at vi manglede noget. For os blev de vigtigste faktorer: Prisen (inkl. eget badeværelse) og beliggenheden. Det er 2 faktorer som er svære at forene og få til at gå op i en højere enhed, når man rejser til New York og hvis man er så heldig at opnå det, så er jeg overbevist om, at man måske bliver nødt til at gå en smule på kompromis med andre bekvemmeligheder." [Billederne er "lånt" fra Google Images.]
Anbefales af Sebrine og Christian"

Kunne du tænke dig at vide mere om dette hotel, så klik dig ind på følgende link: St. Marks Hotel

Vandrerhjem / Hostels

Hostel International New York

Hostelling International New York

"Rejser du alene, og ikke har noget problem med at dele værelse med fremmede - eller rejser I flere sammen, så er Hostelling International New York at anbefale på det varmeste! På vaskeægte vandrerhjems-maner formår de at tilbyde en sikker base for rygsæksrejsende (eller for os der rejser på budget) med gode, rene faciliteter, gratis morgenmad og masser af aktiviteter planlagt i løbet af ugen.

Desuden er beliggenheden i top med kun en block fra subway'en. Prisen, selv her i sæsonen er absolut også fair. Jeg betalte $50 for en nat i juni 2012, men de har priser der starter fra $29/nat! Har du ikke et medlemskort til vandrehjemskæden tager de ekstra $3/nat, men et kort kan erhverves for $28, så det vil hurtigt kunne betale sig. Læs mere om medlemsskabet her: HI USA Membership
Anbefales af Maria-Leena Kerr, indehaver af Turist i New York"

Er du nysgerrig efter om dette vandrerhjem kunne være svaret på jeres budgetrejse, så klik ind her og book evt. med det samme: Hostelling International New York

hi ny

Lej privat lejlighed i New York

Turist i New York - NYC & Tours anbefaler rejsende at undersøge mulighederne for, at leje privat når I besøger New York. Som førstegangs-bruger kan det måske være lidt skræmmende at leje en lejlighed af en fremmed, men stol på dine instinkter og book kun via anbefalede hjemmesider og følg deres instruktioner. Når du booker via hjemmesider, der specialiserer sig i at lade private udleje deres boliger følger der en masse garantier med. Det er din beskyttelse, for at du får hvad du betaler for.

Airbnb er kendt over hele jorden, for deres "sharing-economy" forretningsmodel. Det er ganske rigtigt, at der er strenge regler og love sat i kraft i NY vedr. disse typer udlejninger - men det er forkert, hvis du tror at det er ulovligt for dig at leje! Det er det ikke! Du vil ikke få juridiske problemer hvis du lejer en. Hvorvidt det er lovligt for udlejer er en anden sag. Reglerne er en smule indviklede men altså ikke noget du som lejer behøver bekymrer dig for.

Lej lejlighed i New York? Hvorfor ikke hotel? Der er stor frihed forbundet ved at indkvartere sig privat i storbyen. Og ind i mellem er der også store besparelser. At have sin egen private lejlighed at vende tilbage til, efter en lang dag med shopping og sightseeing gør at man kan lade op, lave sin egen mad, og slappe af anderledes end på et hotel værelse. Og så er der også fordelen af, at bo i områder der ikke er så "turistede"! I bør søge bolig alle steder i byens 5 bydele; deen om at bo "central" i NYC er et vidt begreb. Så længe der er en subway station nær ved lejligheden, så går I ikke glip af noget som helst!

Airbnb - Få $35 rabat på første booking!

 

Dansk-ejede lejligheder i New York

1 bedroom 1

Turist i New York - NYC & Tours er glade for at samarbejde med VIA NYC der har et par lækre lejligheder i byen. Disse lejligheder er ejet af en dansker, og vi kan stå inde for kvaliteten, beliggenheden og rigtigheden af disse lejligheder.

Lejlighederne er beliggende på Lower East Side på Manhattan, er dejligt indrettet med alt det nødvendige, rene og typisk Skandinavisk stil - og så er de kun få minutters gågang fra subway, indkøb og massevis af restauranter. Bemærk venligst: De er begrænset til max. 2 personer!
Priserne svinger alt efter sæsonen, men ligger som regel mellem $120-$200/nat (med forbehold for ændringer)

Hvis du ønsker at vide mere, såsom prisniveau og ledige datoer på VIA NYC lejlighederne send os en besked på info@turistinewyork.dk. Du vil modtage direkte besked fra udlejeren som vil varetage yderligere kommunikation.
Hvis du ønsker at vi skal bistå dig i en generel søgning, gør vi det gladeligt - men henfører til vores concierge service gebyr for denne service:

Concierge service gebyr - få hjælp til søgning af passende overnatning!

Studerende og praktikanter

Jeg er meget glad for at have mulighed for at introducere et samarbejde med Se Loger New York, som udlejer værelser til studerende der skal til New York i forbindelse med studie eller praktik. (De har også ferielejligheder til længere ophold.)

Jeg ved personligt hvor svært det er at finde et værelse for en længere periode, eller en lejlighed hvis man rejser sammen som familie eller en vennegruppe. Der er mange aspekter at tage i betragtning, og det kan godt være lidt overvældende når man google'r ferielejligheder i New York. Jeg har selv boet i en af Se Loger New York's såkaldte 'student rooms' og var meget begejstret. Jeg har lært udlejer en lille smule at kende, og han ønsker virkelig ligeså meget som jeg gør, at studerende/turister får et godt ophold i NYC.

www.selogernewyork.com

Jeg har ikke personligt erfaring med dem, men jeg har kun hørt positivt om deres boliger. Hvis du står i en desperat situation og endnu ikke har fundet et sted at bo mens du er i NY, vil jeg anbefale at du tager et kig: Student Housing
Da det oftest er lettest at finde en bolig, når man er kommet til landet kan jeg anbefale at leje et værelse og så tage boligsøgningen derefter. Let et værelse
http://3e3dorm.com/index.html Har jeg også set få megen positiv omtale på det sidste - de koster $265/uge for et lille værelse. Kontakt og se om det evt. kunne være noget for dig - ihvertfald indtil du finder noget mere permanent.

17 thoughts on “Overnatning

 1. Hejsa – er ved at planlægge en tur til N.Y til maj 2015 med min datter på 14 år. Hvad koster det, hvis vi skal mødes og du skal være “guide” udover de “alm. Seværdigheder”?
  Mange hilsner Tanja

 2. Hej, jeg skriver da jeg skal til NYC den 26.-31. decemeber. Jeg har aldrig været i byen før, og jeg ønsker at finde et sted at bo. Jeg har søgt på alle hostels på manhatten, men de er booket alle sammen. Har du et forslag til, hvor jeg ellers kan bo.. Da jeg er studerende, kan jeg ikke lægge mere end 500 pr. nat ..
  Venlig hilsen
  Sara

 3. Hej

  Min mand og jeg tager til NY til april. Vi vil gerne bo på et pænt hotel, centralt. Værelset skal ikke være for trangt, personalet venligt og pænt og rent. Vi overnatter fra søndag til søndag.
  Vi har ikke booket flybillet endnu – ej heller hotelophold.
  Kan du anbefale begge dele? Og hvordan med transport til og fra lufthavn?

  Hilsen Katrine

 4. Hej,
  jeg står og skal bruge et hotel til 4 overnatninger fra 8. august.. Er alene og er absolut ikke hostel-typen! Vil selvfølgelig gerne finde noget billigt, kan du anbefale noget?

  1. Hoteller er ikke billige og slet, slet, slet ikke i sommermånederne. Hvad er dit budget? Du kan måske finde noget til ca. $180/nat hvis du vil bo meget lokalt på Manhattan.
   Send mig en email på admin@iloveny.dk, så skal jeg hjælpe ift. dine behov.

 5. Kære dig
  Vi er en gruppe på 8 der skal til New York d. 22.-28. september 2013. Vi havde bestilt værelser på Residences gennem Booking.com, men har nu fået mail om, at det hele er fub. Banken og Booking.com er inden over, så vi får forhåbentlig vores penge tilbage. Nu har vi flybilletter til New York men ingen ophold, kan du hjælpe os med et godt sted.
  De bedste hilsner
  Annie

  1. Kære Annie,

   av hvor er det bare surt! Hvad er jeres budget på? For, der er jo muligheder nogen – alt efter hvad man har råd til 🙂 Send mig gerne en email på admin@iloveny.dk og vi kan tale nærmere.

   VH Maria-Leena

 6. Hej, min kæreste og jeg skal en uge til NY fra 15 aug. Vil gerne bo centralt eller med nem adgang til Centrum. Sætter mere pris på lokal kvalitet end på stjerner. Har du måske en anbefaling hvor?
  På forhånd tak

 7. Hej.
  Min veninde og jeg skal på vores jomfru tur til NY d.17-24 april. Vi kender intet til byen, men vil mægtig gerne bo centralt og billigt.. måske du kender til nogen på airbnb som fremlejer værelse/lejlighed.. eller måske du selv fremlejer i den periode?!
  Mvh My

  1. Hejsa, nu er der igen to piger som skal til new York 🙂 vi søger ihærdigt efter et godt, billigt og centralt sted at bo fra 28 april – 6 maj. Er der noget du kan anbefale ? Mvh Trine

 8. hejsa..
  vi er 5 der skal afsted til new york d 4-12-12..
  vi vil bo billigt. skal jo ikke være som sån på hotellet/eller hvor vi måtte ende henne,,skal ud og opleve en helvedes masse.. hvor kan du anbefale?? håber at høre fra dig
  mvh anita

 9. Hejsa 🙂
  Jeg skal til New York med mine to store børn i efterårsferien. Vi har tænkt på at leje en lejlighed på Manhatten, downtown. Nu har jeg læst at der er kommet nye regler vedr. udlejning af lejligheder i NY. Er det en realitet nu?
  Jeg havde tænkt mig at benytte http://www.only-apartments.com/lejligheder-i-new-york.html – er det et ok firma? Og hvad med reglerne?

  Håber på nogle gode svar 🙂

  Hilsen Bo Jørgensen (dk)

  1. Hej Bo,

   din besked var røget i spam. Beklager at du måtte vente på besked. Men jeg har ikke personligt erfaring med only-apartments. Hvorfor ikke, for en sikkerheds skyld benytte dig af de sider jeg har foreslået på http://www.turistinewyork.dk/overnatning?
   Mht. reglerne – så er det rigtig der er strammet op men det har ingen betydning for dig som lejer. Det er kun udlejer der bør sørge for at sætte sig ind i gældende lovgivning og følge dem. Du vil som lejer ikke opleve et problem.

   Venligst Maria

Comments are closed.