Kontakt

 

Selvom hjemmesiden bugner af informationer, så vil vi meget gerne hører fra dig hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål. Har du brug for specifik hjælp ifm. din rejse til New York, så kan du benytte dig af vores kvalitets concierge services enten i form af vores:
Introduktions-pakke til NY & Personlige NYC rejseplan

Hvis du har særlige behov til din rejse, eller er interesseret i at bidrage med gæsteartikler eller noget helt tredje så tøv ikke med at sende en email.

Vi svarer på din mail helst indenfor 2-3 dage, dog kan længere ventetid beklageligvis forventes ved særlig travle perioder.

Brug formularen til højre eller send direkte mail til: info@turistinewyork.dk

Til slut, husk at følge os på diverse sociale medier:
Facebook, Twitter og Instagram

Hashtag: #TuristINewYork

One thought on “Kontakt

  1. Hej Maria-Lena
    Vi er et voksent par der skal på vores første tur til USA. Vi ankommer til JFK lufthavn lørdag 30/5 kl.12.55 og vi skal bo på hotel Aloft Brocklyn ti 14 dage. Jeg har lige stødt på din meget fine hjemmeside og vil høre om du skulle have mulighed for at hente os i lufthavnen denne dato. Vi er meget i tvivl om hvad vi skal benytte os af at tilbud for at se mest mulig af new York. VI tænker lidt på om vi skal vælge et 10 dages New York city Pass med hop om bord bus service, eller om vi ikke kan nå at udnytte det ordentlig, når det er vores første tur til NY. Kan du give os et godt råd.
    Med Venlig Hilsen
    Hanne Bested og Benny Lund

Comments are closed.