Queens Tours

Queens Tours – for gæster der ønsker unikt indblik i hverdagsliv, kultur og historie

 

Food trucks of Queens giver dig indblik i det der er et sandt kulinarisk paradis i New York City, hvor mangfoldigheden af kulturer og køkkener mødes.

Jackson Heights, et livligt kvarter, er centrum for vores Food Trucks-tur, hvor du kan nyde autentiske retter fra hele verden. Fra krydret indisk chaat til lækre mexicanske tacos vil du opleve en smagssensation, der afspejler Queens’ rige kulturelle arv.

Lad vores erfarne guider føre dig på en uforglemmelig rejse gennem Jackson Heights’ gader, hvor hver bid fortæller en historie. Book din tur i dag og oplev, hvorfor Queens og mad går hånd i hånd.

Taste of Queens touren er vores mest populære tour af alle! Denne tur inkludere besøg af tre nabolag / “neighborhoods” som hver især er hel unik i forhold til kultur, arkitektur og mad.Jeres guide vil fortælle om New Yorks historie, Queens’ historie og tage jer med rundt i det som mange kalder “The Real New York”. Udtrykket “Taste of Queens” skal forstås som værende en smagsprøve på den kulturelle mangfoldighed der er at finde i Queens. Vi vil også stoppe og få mad undervejs, alt efter interesse.  (mad & drikke er ikke inkluderet i prisen)

Corona & Forest Hills er touren hvor I får mulighed for at opleve to spændende, og alsidige nabolag. Denne tur byder på besøg i Corona, et primært latinamerikansk arbejderkvarter og Forest Hills, et øvre-middelklasse nabolag med primært europæisk islæt. I får mulighed for at smage på “Kongen af Queens” is, få fantastiske billeder af den store globus i Flushing Meadow Corona Park og et besøg på Queens museum hvor I kan se byen lidt fra oven. Vi kommer også til at se hvor US Open bliver afholdt, og hører lidt om tennishistorien her i Queens. Udbydes ikke mandag og tirsdag. (Inkluderer ikke entre til museum. $6/person)

Kom med på tour: Fra Midtown til Downtown Manhattan

Kom med på tour: Fra Midtown til Downtown Manhattan

Fire timer - Tyve Højdepunkter - Midtown til Downtown Manhattan Vi mødes central i Midtown og sammen bevæger vi os downtown. Oplev 20 af de vigtigste 'must-sees' i NYC mellem Midtown Manhattan og Downtown Manhattan. Du kan ikke nå at se alt, hvad...

read more
Kom med på tour: Food trucks of Queens

Kom med på tour: Food trucks of Queens

Velkommen til Queens, den kulinariske smeltedigel i New York City! Dette er vores første officielle FOOD TOUR! Mad har altid været en del af den populære Taste of Queens tour men nu lancerer vi en officiel food tour som tager udgangspunkt i et...

read more