Flybilletter til New York

Fly

“Jeg vil gerne rejse til New York, men det er så dyrt?”, “Hvordan finder man en fornuftig flybillet?”, “Hvornår er det billigst at flyve til New York?”, “Hvilke selskaber kan du anbefale?” – jeg får disse spørgsmål ofte, og jeg kan godt forstå at det er lidt forvirrende, at kaste sig ud i at finde flybilletter på egen hånd hvis ikke man er vant til at flyve.

Mange tyer til diverse OTAs (Online Travel Agencies)  hvor man kan søge på ruter og få et godt overblik over priser og købe. Men man skal være obs på hvem man handler hos, ikke alle er lige gode. At købe fly og hotel kan man sagtens gøre selv, men det er ikke en dum idé at samarbejde med et rejseselskab. Der sidder eksperter, hvis eneste job er at sørge for at du får den bedste ferie der passer til dine ønsker. Desuden kan man ikke undervurdere det sikkerhedsnet der kommer, ved at samarbejde med et rejseselskab som er dækket under rejsegarantifonden. Ved at strikke en pakkerejse sammen med hotel og fly, er I også dækket af pakkerejseloven. Udfyld formularen på denne side: få et gratis rejsetilbud

Hvornår og hvor skal man købe flybillet til New York

Først og fremmest er der ikke nogen klare regler for, hvornår man skal købe sin flybillet og selvom der er nogle gode råd rundt omkring på nettet så gælder i virkeligheden bare om, at købe når du finder en pris du selv synes er fair.  Priserne på flybilletter kan ikke forudsiges. Det er udbud og efterspørgsel, så de stiger og falder som de gør. Man skulle nogen gange tro, det bedst kan betale sig at købe i god tid – og ikke i sidste øjeblik. Men det er ikke altid logik der følger, når der handler om prisen for flybilletter.
De sidste 10 år, er der kommet mange nye hjemmesider til, hvor man kan søge samt flere flyselskaber der flyver ud fra de danske lufthavne og enten direkte, eller med en fornuftig mellemlanding et sted i Europa tager dig til en af New Yorks lufthavne. Men man skal passe på, hvem man handler igennem. Igen, særligt efter hvad vi så med Covid-19 anbefaler jeg at man samarbejde med et rejseselskab så man er sikret.

Som udgangspunkt er priserne for et sæde, med et styks indchecket baggage omkring 3-5000 kr per person. Igen, der er perioder hvor priserne er lidt lavere, og andre hvor de er lidt højere. Sæsonener spiller selvfølgelig ind, hvorfor sommertid, efterårsferien og jul/nytår er noget dyrere end f.eks marts eller september er.  Mellemlander du i en europæisk by, hvor de har ferie/helligdage forskellig fra Danmark påvirker det også prisen. Flyver du via en anden amerikansk by, skal du også tænke på, at din indenrigs-flyvning kan være noget dyrere hvis du rejser omkring amerikanske helligdage.

Disse ting siger måske sig selv – men om ikke andet, er det nogle gode ting at have i mente når I leder.

Det kan absolut anbefales at “shoppe rundt”, før du køber – for der er penge at spare på den selv samme billet, alt efter hvor du køber og i hvilken valuta  – eller hvis du booker direkte via flyselskabet selv.  Du plejer også, at kunne få en god pakkepris på fly og hotel hos et af  rejseselskaberne der specialiserer sig i rejser til USA. Når du arbejder med et rejseselskab er du også dækket af rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Det har vi erfaret vigtigheden af, det seneste år.

GOD JAGT!

Gør det en forskel hvilken lufthavn du lander i?
Læs vores guide til New York lufthavne her: https://www.turistinewyork.dk/guide-til-new-york-lufthavne/

Hvordan og hvorledes med offentlig transport?
Læs vores guide til New York transport muligheder her: https://www.turistinewyork.dk/transport-i-new-york/

Hvilket hotel skal vi bo på?
Læs vores guide til New York overnatning her: https://www.turistinewyork.dk/overnatning/

 

 

Kom med på tour: Fra Midtown til Downtown Manhattan

Kom med på tour: Fra Midtown til Downtown Manhattan

Fire timer - Tyve Højdepunkter - Midtown til Downtown Manhattan Vi mødes central i Midtown og sammen bevæger vi os downtown. Oplev 20 af de vigtigste 'must-sees' i NYC mellem Midtown Manhattan og Downtown Manhattan. Du kan ikke nå at se alt, hvad...

read more
Kom med på tour: Food trucks of Queens

Kom med på tour: Food trucks of Queens

Velkommen til Queens, den kulinariske smeltedigel i New York City! Dette er vores første officielle FOOD TOUR! Mad har altid været en del af den populære Taste of Queens tour men nu lancerer vi en officiel food tour som tager udgangspunkt i et...

read more