Årets største udsalg er over os. Alt fra strømper, køkkenmaskiner og rejseoplevelser kan man spare en masse penge på. Jeg ved, at mange satser på at købe mange gaver netop i løbet af Black Friday og Cyber Monday. Det kan godt blive lidt overvældende! Jeg er slet ikke typen der orker at gå i fysiske butikker, særligt ikke i storbyer. Til gengæld kan jeg godt li’ at kigge lidt online, og jeg får da også en masse tilbud tilsendt fra mine samarbejdspartnere.

Jeg deler nogle af disse tilbud på rabatgruppen på Facebook, der er allerede et par stykker oppe og flere venter på at blive publiceret: Sparetips – Rabatter og gode tilbud til USA

Mit eget Black Friday tilbud er 30% rabat på private sightseeing tours med undertegnede resten af 2022 og hele 2023. Eneste krav er, at I bestiller inden det hedder december.

Brug koden: BL30 på Design din egen tour

Men, det er ikke alt … modtagere af mit nyhedsbrev får et eksklusivt Cyber Monday tilbud, som ikke blive publiceret andre steder end i nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet bliver udsendt senest søndag d. 27 november. Så, er du nysgerrig efter hvordan du kan spare flere penge på rejseoplevelser i New York City så skal du tilmelde dig her:

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required


 


 

Personligt er jeg mest ude efter at finde super gode tilbud på børnetøj og sko, og måske en Nespresso og Sodastream. Men, jeg er nok for nærig når det kommer til det 🙂 
Hvad skal du lede efter?