Velkommen til vores to timers aftentur gennem Midtown Manhattan!

Vi starter vores gåtur ved Rockefeller Center, det ikoniske kompleks kendt for sin imponerende arkitektur, levende atmosfære og historiske betydning.

Bestil med det samme!

Vi vil ogå beundre den majestætiske St. Patricks Cathedral inden vi fortsætter mod 34.gade og afslutter turen med adgang til Empire State Building under ‘sunset hours’.

Vores tur fører os via 5. avenue med afstikkere til Times Square, kendt for sine blændende reklameskilte og teatre. Vi vil også passerer Diamond District kendt som en af verdens største handelspladser for ædelsten og diamanter.

På vores vandring ned af 5th avenue vil vi se verdensberømte butikker og fantastisk arkitektur.Grand Central Terminal at night

Vi vil slå vejen mod Grand Central Terminal, det ikonisk knudepunkt for transport i New York City, der fascinerer med sin storslåede Beaux-Arts arkitektur og fungerer som et kulturelt centrum med restauranter, butikker og årlige besøgstal på over 20 millioner mennesker.

Vi drejer næsen mod Bryant Park, en oase midt i byen, og The New York Public Library der er kendt for sine majestætiske løver udenfor og som en intellektuel arv med over 55 millioner samlinger.

Højdepunktet på vores rejse er ankomsten til Empire State Building, hvor I vil nyde en betagende udsigt over New York City fra toppen af dette historiske vartegn, og det bedste af det hele er, at billetter til Empire State Building er inkluderet i prisen. Vi benytter os af solnedgangsprisen, så du sparer penge samtidig med at du nyder den smukke aftenudsigt*.

Vi glæder os til at skabe uforglemmelige minder om New Yorks ikoniske seværdigheder og betagende udsigter.

 

Klik dig ind på vores bookingportal og bestil:

Bestil din tour nu!

5th avenue at night

 

**bemærk, da tidspunktet for solnedgangen naturligvis ændrer sig i løbet af sommeren, og da vi ikke kan garanterer hvor hurtigt I kommer op til toppen, så vil vi ikke love at I fanger den præcise solnedgang. Dog er billetterne vi indkøber de deciderede Sunset tickets, så det er indenfor tidspunktet Empire State Building definerer som sunset hours. Billetterne er ‘general admission’ til 86. etage og museum*