The Vue Hotel, Ascend Hotel Collection i Long Island City, Queens er hotellet ideelt for solorejsende og par der er rejsevante og gerne vil have bekvemmelighederne uden at presse budgettet for meget. Jeg har før skrevet om hoteller i Long Island City, da der allerede er ret mange og flere kommer til. Om 5 år, vil det sikkert være helt normalt at booke overnatning der men indtil da, vil jeg være den varme fortaler der forsøger at få jer overbevist!

The Vue ligger i en del af LIC (Long Island City) der stadig er meget præget af byggeri og det ligger tæt på et af byens housing authorities, (social boligbyggeri) så hvis man ikke er vant til at rejse til storbyer, eller selv bor i en storby kan det godt føles en smule “utrygt” ved første øjekast, fordi det ser lidt mere råt ud. Der er dog ingen beviser for, at man er mere udsat for ubehagelige oplevelser her end på Manhattan. Statistisk set, er området mere sikkert end størstedelen af Manhattan.

Når det så er sagt, så er hotellet, med adressen 40-47 22nd St, Long Island City, NY 11101, placeret med 1-2 minutters gågang fra F-toget som er ideelt at bruge, for at komme ind til Manhattan. Man er også kun 500 meter fra Queensboro Plaza station hvor 7, N or W togene kører fra. Man er derfor dækket rigtig godt ind i forhold til offentlig transport, selv i weekenderne hvor der ofte er en eller anden form for sporarbejde.

Lobbyen er meget lille, men receptionisterne super venlige og imødekommende. Jeg tog en enkelt nat her, i september inden jeg skulle checke ind på The Roosevelt Hotel (review fra det hotel kommer snarest) som rejseleder for en gruppe der skulle på rundrejse på østkysten med et dansk rejseselskab. Det var min arbejdsgiver, der bestilte hotellet til mig så ved ikke hvor meget det kostede men en hurtig søgning viser at priserne ligger på lige omkring $110-$150/nat januar til marts, og lige under $200 henover sommeren. Henover efteråret, særligt omkring US Open (som afholdes i Queens) og New York City Marathon løber priserne op og ligger på omkring $250-$320 per nat, hvorefter de falder stødt resten af vinteren med en gennemsnitspris på $150/nat. Jeg modtog en lille gave, da jeg checkede ind – et glas, vand og chokoladebar og chips. Ved ikke, om det var fordi jeg er rejseleder/tour guide og de var klar over det – eller om det er en fin ting, de tilbyder alle.

Værelset var ikke stort, men passer fint til en solorejsende eller til et par der gerne vil have et rent, og behageligt værelse at slappe af på om aftenen. Badeværelset var tilgengæld super fedt! Jeg fandt ikke helt ud af, hvordan bruseren skulle bruges men den var fancy – og de havde selvfølgelig også små personlig plejeprodukter og sågar slippers!

Derudover havde værelset kaffemaskine, plads til opbevaring af personlige ejendele, en lille bænk, og stort fladskærms-tv og et lille køleskab. Der er indkøbsmuligheder, f.eks. et marked omkring 7-8 minutter derfra, hvor man kan proviantere døgnet rundt.

En rigtig fin detaljer var, at de havde mørklægningsgardiner med fjernbetjening ved sengen. Selvom udsigten ikke er noget at skrive hjem om, så var der alligevel mulighed for at få massevis af dagslys ind – og hvis man er til menneskekiggeri, som jeg er, så var det interessant at sidde og kigge på folk der arbejdede på modsatte side af gaden.

Der var en meget basis morgenmadsbuffet bestående af kaffe, juice, mælk, brød inkl. i prisen. Du kan også tage til Joes Coffee Company der ligger på næste blok, som tilbyder kaffe og diverse sandwiches og ‘baked goods’. Hvis du går ned mod Queens Plaza området er der massevis af restauranter – men du kan også benytte dig af det take-out menukort hotellet har på værelset. Eller, endnu lettere – opret en konto hos Grubhub (klik på linket, og få $12 i rabat på første ordrer over $15) og bestille din mad til døren.

Så alt i alt, et hotel jeg vil anbefale til dem der har været i NY før, eller som har rejst i storbyer (eller kommer fra storbyer i DK) og ikke bliver nervøse for det lidt mere “rå” område som denne del af LIC er. Ingenting at være bange for, og beliggenheden er så fin ift. at komme til Manhattan på under 15 minutter. Du sparer penge, og du vil opleve en del af byen som turister ikke lige får set! Jeg vil selv booke overnatning her igen, for egen regning, hvis ikke jeg finder på at “tjekke” et andet hotel ud.

Støt gerne vores arbejde, ved at booke via vores affiliate links, du finder rundt på hjemmesiden eller direkte via dette hotels.com link: www.hotels.com På forhånd tak!!

Se også den lille intro video jeg optog udenfor hotellet og ‘subscribe’ gerne til vores YouTube kanal. Jeg håber på at 2020 bliver året, hvor jeg får gjort mere ud af den kanal – jeg har ihverfald massevis af materiale der bare venter på at blive uploadet.

– – –

Læs flere hotelanmeldelser fra turister og tour guide: Overnatning

Nyd gavn af vores rejseservices: Vores rejse services

Bestil en guided tour med dansktalende, autoriseret tour guide: Sightseeing på dansk