Først skal jeg sige, at min overnatning på The Paper Factory Hotel (Nu: The Collective Paper Factory) var i April 2015. Jeg har dog ikke kunne stoppe med at tænke tilbage, på hvor fedt hotellet var og har anbefalet det mange gange til kunder. Jeg har også haft et par kunder, der selv fandt frem til hotellet uden min anbefaling og som skrev hvor glade de var for opholdet.

Når det kommer til overnatning, så bør I vide at jeg er en varm fortaler for, at man booker i Queens. Priserne er ofte bedre end på Manhattan, du kommer til at bo væk fra turistmyldret, men tæt nok på toglinier så du spilder ikke mere tid i subwayen end havde du boet på Midtown Manhattan. Men bedst af alt, du tilføjer en dimension til din ferie oplevelse ved at bo, i et nabolag der er 100% autentisk New York!

Hotellet med adressen; 37-06 36th St, Long Island City, NY 11101, har 36 street station subway stationen et stenkast væk. Herfra kan du tage R, M togene og E-toget sent om aftenen. Der er supermarkeder, kaffebarer, tank station indenfor få minutters gågang ligeledes. Brooklyn Grange, en storbys roof top farm/have, er ligeledes 5 min gågang væk. Her kan du købe friske grøntsager, eller booke bord til spisning.

Paper Factory hotellet, er som navnet siger en gammel papirsfabrik der er blevet omdannet til et lækkert, rustik boutique hotel med fokus på co-living. Du får adgang til områder du deler med de øvrige gæster, såsom køkken, lounge område, træningslokale, co-working arbejdsplads. Du får også daglig avis, 24/7 concierge desk, og super hurtig wifi. Dertil event space og restaurant.

Pga. dets tidligere historie som papirsfabrik, har de valgt at bibeholde den industrielle atmosfære i deres udsmykning. Værelserne er forskelligt indrettet, og er lyse og behagelige. De har forskellige typer af værelser, men jeg overnattede på et klassisk king værelse.

Jeg betalte $141 i alt. Efter deres renovation, og skift fra The Paper Factory til The Collective Paper Factory, hvilket mest af alt tyder på nye ejere og flere værelser – så har de tilføjet det irriterende, “resort fee”, som flere og flere hoteller vælger at implentere. Resort fee, eller urban fee, er et gebyr der kommer oven i prisen per nat uanset den daglige rate og oveni den normale skat. I skrivende stund, er deres resort fee på lige knap $27 per nat. Til gengæld har de rigtig gode priser meget af året, ned til omkring $90-129/nat (før skat og gebyr) januar til marts og op omkring $200-$300 henover sommeren, og igen ned omkring $200 resten af året. Der er selvfølgelig, som alle hoteller udsving der kan gøre sig gældende ved sidste-øjebliks-bookinger og helligdage/events. Vær obs på at hotelpriser stiger omkring US Open (slut august/start september) og NYC Marathon (start november).

Lobbyen på hotellet er stor og hyggelig med siddepladser, og deres bar / restaurant inviterer til hygge. Værelset har en del gulvplads og store vinduer. Badeværelset er af fin størrelse, og man føler sig ikke for klemt inde som man ellers godt kan få følelsen af på mange NYC hoteller.

 

 

Jeg ville ønske, jeg havde flere billeder fra min overnatning der. Jeg var super tilfreds, og vil til hver en tid anbefale dette hotel hvis du søger væk fra Manhattans ræs. Priserne er gode, selvom der er resort fee. Du får flot møbleret værelse, med “sjæl”. Og fællesområderne gør, at du har mulighed for at “hænge ud” på hotellet og lave arbejde, skrive rejsebloggen og lave research inden du tager subwayen de 15 minutter ind til Midtown Manhattan. Dette hotel er derfor også ideelt for jer, der måske skal være i byen i lidt længere tid ifm. arbejde eller studie – netop pga. deres co-sharing / co-working koncept.

Støt gerne vores arbejde, ved at booke via vores affiliate links, du finder rundt på hjemmesiden eller direkte via dette hotels.com link: www.hotels.com På forhånd tak!!

– – –

Læs flere hotelanmeldelser fra turister og tour guide: Overnatning

Nyd gavn af vores rejseservices: Vores rejse services

Bestil en guided tour med dansktalende, autoriseret tour guide: Sightseeing på dansk

 

%d bloggers like this: