Hvis du har fulgt mig i årenes løb, så har du sikkert allerede fundet ud af at der er sket store ændringer i mit liv. Hvis du er ny på siden, ved du måske ikke hvem jeg er! (Jeg er danske Maria, der har boet i USA i 11 år og er turisme professionel).

Jeg kæmpede bravt for at komme igennem pandemien, men da grænserne åbnede og kunderne så småt begyndte at komme tilbage fik jeg pludselig en mulighed for at blive fastansat i en global turisme virksomhed.

Jeg skrev dette på Facebook i starten af maj 2022:

“Jeg har fået en kæmpe mulighed for at få en position som Operations Manager for et anderkendt sightseeing firma. Det er en mulighed jeg ikke kan eller vil sige nej til.

Jeg elsker hvad jeg har bygget op over årene, med så mange af jer tro følgere og supporte ved min side. Jeg kæmpede for at holde fast igennem pandemien! Men jeg bruger al min energi og kan ikke få indtægter nok herigennem til at overleve uden at supplere med andre deltidsjobs. Og det stresser bare endnu mere.
Jeg er kun én person. Jeg har ikke et team, og ingen danskere med arbejdstilladelse er interesserede i at arbejde freelance eller som guide. Jeg har børn. Jeg bliver ikke yngre.
Så, da muligheden bød sig og jeg gik igennem 4 interviews og til sidst fik besked om, at jeg vil være et godt fit … og så endda få en fast løn, frynsegoder og forsikring, pensionsopsparing med march fra arbejdsgiver, ja så …
Så er der ikke så meget mere at sige end ja tak! Jeg vil fortsætte med at arbejde med de ting jeg elsker, og som jeg er god til. Jeg kommer dog ikke til at være guide men vil stå bagom og sørge for at alt løber som der skal.”

Nu har jeg startet 4. uge i min nye stilling, og det er en kæmpe omvæltning men har været rigtig spændende og godt. Jeg kan mærke, det passer perfekt ind i min livsstil og at der potentielt er virkelig gode muligheder for en lang karrierer hos dem. Men, der er stadig ting jeg stadig kan lave på sidelinien og da jeg elsker at hjælpe hvor jeg kan, har jeg justeret på de services jeg tilbyder. Fokus er nu på personlig rådgivning og inspiration. De guidede tours jeg har kreeret gennem årene bliver tilbudt med en af de engelsktalende guides, som jeg har arbejdet tæt med gennem årene. Min Queens tour er vigtig for mig, da jeg i snart et årti har arbejdet på at få fokus på den ofte “oversete” borough. Jeg vil forsøge at udbyde den i perioder hvor det ikke får indflydelse på mit faste arbejde eller privatliv. Det betyder, at den faktisk bliver udbudt søndage hen over sommeren – hvis du er hurtig kan du hapse din egen.

Men det vigtigste er faktisk, at jeg lige før fastansættelsen hyrede en gammel kunde, Katrine Brandborg, til at gøre min hjemmeside lidt mere brugervenlig. Det har hun gjort, og hjemmesiden har været “nede’ i nogle uger mens vi sørgede for at den vil tilpasset den nye retning firmaet kører nu. Nu er den oppe igen og jeg håber I kan li’ at surfe rundt herinde.

En af mine nye services er en online rejse konsultation, på 20 minutter. Den vil hjælpe dig til at få styr på de løse ender og herigennem kan jeg rådgive dig ift. andre services som du måske kan få gavn af. For at starte den nye service godt op, er der enkelte gratis 10-minutters sessioner lagt op, som du kan booke nu: 10-minutter rejse konsultation

Jeg glæder mig til, at bidrage til jeres NYC ferie i en anden grad end tidligere.

Bedste hilsener,

Maria-Leena Kerr

%d bloggers like this: