Et hurtigt råd til jer der måske ikke har rejst i USA før: Husk din rejseadapter (omformer)!

USA benytter sig af anderledes strømsystem og har anderledes stikkontakter, så når du skal bruge elektricitet til din håndtørrer, computer, mobil osv. så skal du huske en adapter således at du kan bruge dine enheder!

USA benytter sig kun af 120 volt, imod de 230 i Danmark hvilket også får betydning for den styrke f.eks. din hårtørrer kommer til at køre på! Det lærte jeg selv på den hårde måde, da jeg på min første rejse stod på hotellet med en dansk hårtørrer der blæste svag varm luft ud. Fra rejse nummer 2, rejste jeg altid med en hårtørrer og glattejern jeg havde købt i USA, for man har jo ikke tid til det pjat! – Det samme gør sig gældende den anden vej. Køber du elektronisk grej i USA så vær sikker på du kan bruge den i Danmark med en adapter. Jeg havde en kammerat, der købte en dyr barberingsmaskine som brændte af første gang han brugte den i Danmark.

Langt de fleste af dine elektroniske enheder kan dog sagtens kører via 120 volt uden problemer, men da stikkontakterne er anderledes end i DK skal du altså bruge en adaptor.

Hvis du ankommer til USA uden en rejseadapter skal du ikke betvivle! De kan købes mange steder, såsom Radio Shack, og i lokale deli’s, Duane Reade’s, souvenirbutikker og andre småbutikker rundt omkring. Du kan også købe dem online i Danmark på forhånd! Det er jo trods alt lettest!

Ps. Har du husket, at booke din sigthseeing tour med os? Se selv udvalget og bestil gerne allerede: Sightseeing på dansk!

%d bloggers like this: