Corona, din fæle fætter! Gå nu væk med dig!

Verdenen er lammet. Land efter land, by efter by bliver vi distanceret fra hinanden. Revet bort. Vi er kun få dage og uger inde og jeg føler mig allerede deprimeret. Håber og beder til, at det snart er slut. Der må selvfølgelig gøres, hvad der skal gøres for vi kan ikke risikerer vores medmennesker nogen sygdom eller død.

Jeg holder jer opdateret på Facebook, så hvis ikke I følger med der så håber jeg at I vil: http://www.facebook.com/turistinewyork

Alt mit arbejde for marts og april er aflyst. Tusindvis af kroner skulle refunderes og der er ingen udsigter til hvornår der igen kommer indtægter. Det er uhyggeligt særligt fordi der intet sikkerhedsnet er herover.

 

En af mine tidligere kunder, en aktiv følger på sociale medier skrev til mig og opfordrede mig på det kraftigste at oprette en crowdfunding kampagne for mig selv. Han skrev, at flere ville forstå vigtigheden i at give en håndsrækning så min lille virksomhed kan overleve dette. Men det er svært at spørge om penge og da Gofundme platformen lige pt. driller mig, vil jeg opfordrer til at I stadig booker – også selvom alt er ret uvist lige nu. Vi har gode aflysningspolitikker så bekymr jer ikke om det.  Udfyld evt. den formular her: https://www.turistinewyork.dk/offentlige-tours-2020/ eller her: https://www.turistinewyork.dk/sightseeing/design-din-egen-tour/ – I kan læse om vores tours her: https://www.turistinewyork.dk/sightseeing-paa-dansk/

Hvis usikkerheden omkring at booke en bestemt dato, forhindrer jer i at booke kan I også købe et gavekort – enten til jer selv eller bruges som gave. Gavekortet kan byttes om til tours på et senere tidspunkt, når rejseplaner er på plads: https://www.turistinewyork.dk/gavekort-til-new-york/

 

 

Hvis I gerne vil hjælpe med en skilling, og synes jeg fortjener det pga. den gode service jeg har ydet gennem årene så må I også gerne bruge PayPal: https://paypal.me/danishtourguide?locale.x=en_US (Opdatering: Tak til jer, der allerede har vist jeres taknemmelighed!)

Sidst men ikke mindst, så betyder anbefalinger fra jer rigtig meget. Mundtlige til jeres familie og venner, ved at ‘Like’ og dele på sociale medier men særligt også ved at skrive REVIEWS og anmeldelser på TripAdvisor (https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g60763-d9883049-Reviews-The_Danish_Tour_Guide_USA-New_York_City_New_York.html) og Facebook Reviews (http://facebook.com/turistinewyork/reviews)

Alt andet lige, vil jeg gerne sige tak for næsten 10 år med tusindvis af danske kunder i forretningen. Jeg håber I holder jer sikre, og at vi alle kommer godt og sikkert over denne dumme virus.

Kærlige hilsener,
Maria-Leena Kerr
Indehaver & Tour Guide
www.turistinewyork.dk
The Danish Tour Guide USA LLC

PS: Fik du set min LIVE Facebook video i weekenden, hvor jeg gik fra The Bronx til Manhattan og videre sydpå? Billeder her i posten er taget fra den gåtur og du kan se starten af den ved at klikke dig ind her:

%d bloggers like this: