Jeg har sagt det mange gange før, der er ikke noget der hedder “billig overnatning” i New York City. For selv om du rejser på de billigste datoer, kommer du alligevel til at betale minimum $80-$100/nat for et ordentlig hotel. Men langt de fleste rejser når der er ferier, eller vejret er godt.

For nogle måneder siden, skrev jeg min første blogpost omkring hoteller i Long Island City, Queens som værende et godt alternativ til Midtown Manhattan både ift. pris men også for at komme lidt væk fra turistmylderet, og opleve noget at byen som de lokale gør det. Long Island City er dog også i rivende udvikling, så spørgsmålet er hvor længe ovenstående er sandt.

Om ikke andet, i januar tog jeg nogle nætter, og skrev om, Hilton Garden Inn og siden hen har jeg overnattet på tre andre hoteller i Queens som jeg skal skrive om. Dette indlæg kommer til at handle om Home2 Suites By Hilton som i min optik er helt fantastisk!

Home2 Suites by Hilton New York Long Island City/ Manhattan View

Jeg samler points til gratis flyrejser og hoteller ved at benytte mig af mine kreditkort, men da raten på mine rejsedatoer var fornuftige valgte jeg i stedet at betale kontant. Det var i starten af februar, og jeg betalte gennemsnitligt $120/nat inkl. alle skatter og gebyrer. Home2 Suites ligger super placeret på 39-06 30th Street, i Long Island City kun et stenkast væk fra den hævede subway linie 39 Avenue hvor N og W kører fra. Du kan også vælge, at gå fra hotellet ca. 7-9 minutter til Queens Plaza hvor E, M og R linierne kører fra.

 

Jeg ankom tidligere end normal check-in, men har ofte success med at få en “early check-in” og denne gang fik jeg både det og et super godt værelse med den fedeste udsigt jeg endnu har oplevet på mine hotel ophold (selvom udsigten til Empire State Building fra to andre hoteller jeg boede på i Midtown nu heller ikke var dårlig) Udsigten om aftenen, med hele byen oplyst var endnu bedre men svær at fange på min iPhone’s kamera.

Ja, det er Empire State Building, Chrysler Building, FN bygningen og nogle af midtown’s højeste bygninger du ser – ej at forglemme Queensboro Bridge der forbinder Queens med Manhattan. Og nå ja, så er jeg bare generelt vild med Queen’s cityscape (landskab af boliger og bygninger som set forneden i billedet)

 

Home2 Suites er som en slags lejlighed, hvorfor jeg stærkt vil anbefale børnefamilier og andre der har et behov for “hjemlige omgivelser” når I rejser. Værelset er markant større, end hvad man kan forvente på Manhattan (naturligvis) så det er faktisk hyggeligt, at bruge aftenerne her, når man har fået nok af sightseeing og shopping i byen.

Og udsigten er altså heller ikke dårlig, selvom sne og dis dækker byen midt i februar.


Om morgenen, kan man nyde morgenmads buffetten som er inklusiv i prisen. Du kan vælge at spise i cafeteriet, eller gøre som jeg og tage nogle ting med op på værelset.

Morgenmads buffet

Tag lidt med op på værelset

… undgå de travleste morgener!

Du har også mulighed, for at proviantere i lokale supermarkeder, vinhandler eller bare købe noget take-out/delivery til værelset. Med køkken med de mest nødvendige ting, kaffemaskine, toaster, microbølgeovn, stort køleskab, vaskemaskine, tallerkener, kopper, glas,  bestik osv. Som nævnt, er værelset større end de fleste NYC hoteller hvilket indbyder til “hjemlig” hygge og afslapning. Og nå ja, jeg glemte at nævne at hotellet er “Pet-Friendly”.

 

Hotellet tilbyder desuden fitness rum, business center, gratis wifi, mødelokaler og er et 100% røgfrit hotel.

Der hersker vist ingen tvivl om, at jeg er en stor fortaler for at turister booker hotel i Queens.  Og jeg kan varmt anbefale det her hotel men skal nævne, at der er forskellige typer værelser og du er ikke garanteret denne udsigt hvis ikke du booker NYC City View.

Jeg optog to “walk through” videoer som du kan se nedenunder. På den korte video, er der ingen kommentarer udover min begejstring da jeg ser udsigten  for første gang. På den længere video, giver jeg kommentarer på engelsk. Beklager amatør kvaliteten men håndholdte iPhone videooptagelser er ikke altid lige gode.

– – –

Støt gerne vores arbejde, ved at booke via vores affiliate links, du finder rundt på hjemmesiden eller direkte via dette hotels.com link: www.hotels.com På forhånd tak!!

– – –

Læs flere hotelanmeldelser fra turister og tour guide: Overnatning

Nyd gavn af vores rejseservices: Vores rejse services

Bestil en guided tour med dansktalende, autoriseret tour guide: Sightseeing på dansk