I april, havde jeg fornøjelsen af at have en enkelt overnatning på Dylan Hotel NYC i forbindelse med en grupperejse. Dylan Hotel NYC ligger på 52 East 41. street et stenkast fra Grand Central Terminal og Bryant Park. Det er altså “midtown” men væk fra turistmylderet oppe ved Times Square der er placeret mere i “midten” af Manhattan.

Hotellet er 4-stjernet.

En gammel bygning, omdannet til hotel. Jeg elsker de her hoteller med historie og sjæl.
Receptionisterne var super søde og hjælpsomme. Det skal de jo være, men idet jeg var der pga. arbejde kan jeg sige at de lige gik en ekstra mil for mig. Det værdsætter jeg. Der er en computer i lobbyen som man kan bruge, hvis man skal søge noget hurtigt, eller have printet billetter / boarding pass ud.

Bygningen er fra 1911 og har altså en rig historie bag sig som værende hovedsæde for American Chemical Society and the Society of Chemical Industry og er derfor også kaldet The Chemists’ Building. Det blev omdannet til hotel i 1988.

Man bliver budt velkommen på værelset med en hilsen fra the general manager med introduktion til hotellets historie. Det er jeg totalt vild med!

Værelserne er ikke store – men det er normalt for NYC, dog har jeg oplevet værelser med meget mindre plads. Meget højt til loften, pga. bygningens oprindelige formål. Selvom vinduerne trængte til at blive vasket, så var udsigten super fed. Sengen på mit værelse var en king size og bare så behagelig… svært at komme op tidlig dagen efter, for at starte grupperejsen. Men der var heldigvis kaffemaskine på værelset så jeg fik skyllet et par kopper ned inden afgang.

Der er også skrivebord, lænestol og stort fladskærms-tv med en masse kanaler.

Jeg elskede badeværelset. Totalt moderne med de forskellige små shampooer, balsam, lotion man har brug for. Det skal dog siges, at hoteller begynder at gå væk fra de miniature flasker pga. miljøet så skal ikke kunne sige, hvor længe de fortsætter med at tilbyde det.

Hotellet har et steakhouse tilknyttet, som jeg ikke prøvede. Der er også mulighed, for at reservere værelse med morgenmad inkluderet. De har også valet-parkering, skulle der være behov for det.

Klik på billederne og se flere detaljer for dig selv! Dette er et hotel, som jeg meget gerne ville bo på igen. Priserne er selvfølgelig højere end mange andre steder pga. beliggenhed og deres faciliteter. Men hvis budget ikke er den største betænkelighed, så vil jeg til hver en tid anbefale jer at kigge nærmere på Dylan Hotel NYC.

Se priser, flere billeder og reviews her på hotels.com*: Dylan Hotel NYC

*Brug meget gerne disse links ved research, og også ved booking. Vi får derved en lille procentdel af salget i kommision og det er med til at drive vores lille virksomhed.


 

– – –
Læs flere hotelanmeldelser fra turister og tour guide: Overnatning

Nyd gavn af vores rejseservices: Vores rejse services

Bestil en guided tour med dansktalende, autoriseret tour guide: Sightseeing på dansk