Jeg har før talt, omkring mobiltelefoni og internet når I rejser til USA. Det gør jeg så også lidt igen i dag, fordi der denne morgen dukkede en mail op fra min affiliate partner Skyroam og jeg husker et par tidligere glade kunder. Kender I til Skyroam? De har udviklet sig meget gennem de seneste år, og er altså bare sådan en uundværlig ting at have med sig på sin rejse internationalt. Deres nyeste produkt er Skyroam Solis, som er en kombineret Wifi-enhed og powerbank der giver ubegrænset data til op til 5 enheder ad gangen!

Jeg ved godt, at hvis I har 3 som udbyder i Danmark kan I bruge jeres data herover. Det er også muligt, at andre danske udbydere følger trop. Men jeg skal ikke kunne sige, hvor solide deres forbindelser er og hvad så hvis hele familien gerne vil hoppe på nettet. Eller hvad hvis I rejser en gruppe venner sammen, og det kun er en af jer der er så heldige at skulle låne jeres data ud til de andre? 😉

Skyroam specialiserer sig i, at tilbyde løsninger for datatrængte rejsende i hele verdenen. Deres forbindelser er gode, og deres hotspots holder strøm hele dagen. Op til 5 mobile enheder kan tilkobles Skyroam samtidigt og den er lille og let nok til, at have med i tasken eller rygsækken mens I render byen tynd.

Jeg hørte første gang om Skyroam fra to unge mennesker, der var ellevilde med deres Skyroam og fortalte mig at de slet ikke kunne forestille sig at rejse uden. Senere henviste jeg Skyroam til danske rejsende, som også kom tilbage med positiv feedback!

Skyroam har rimelige priser, ned til $9 per dag med mulighed for både at købe eller leje Skyroam enheden derudover. Jeg synes I skal tjekke det ud, og se om det ikke er en udgift der er værd at tage med når turen alligevel går til Staterne – eller måske andre steder i verdenen!

Nu hvor tiden også er til, at finde den perfekte gave til dem der har alt så kunne det være en af deres holiday deals var at overveje. Eksempelvis et Premium Giftset til $250 der inkluderer Skyroam Solis hotspot, med taske og 10 dagspas til ubegrænset wifi i hele verdenen (skrivende stund ekstra dagspas gratis med), eller hvad med  Jetsetter gaven til $149.99 som er selve hotspottet (med et gratis dagspas) og gavemodtageren behøver kun selv tænke på, at købe dagspas som de har brug for dem.  Måske kender du nogen, der allerede har købt et Skyroam Solis hotspot og du gerne vil bidrage til en uges værd af ubegrænset Wifi så er deres 7-Day Global Rental til $80 løsningen.

Vil du gerne spare penge på ovenstående? Tjekke om det er noget værd for jer? Så er det godt, at jeg har en rabatkode I kan bruge hvis I booker via et af de links I finder på siden: TiNY10 –

Ja, det er TiNY10 I skal bruge for at spare 10% på jeres køb hos: Skyroam.com

 

<Denne blogpost har reklamelinks til Skyroam og jeg vil modtage en kommission hvis du vælger at købe efter du har klikket. På forhånd tak!>

%d bloggers like this: