Gæsteartikler

Da "Turist i New York" startede i tidernes morgen, var siden ment som værende et opslagsværk for interessante artikler, gode råd og vejledning til en fantastisk rejse til New York.
Meget af indholdet på siden idag, er skrevet af en autoriseret NYC Tour Guide der har været bosat i byen siden 2011, og inden da var turist i byen tretten gange.
"Turist i New York" bliver dog kun bedre af en udveksling af gode råd og oplevelser. Ofte sker det via sociale medier såsom Facebook men på denne side vil du kunne finde et virvar af forskellige gæsteartikler fra rejsebureauer, turist virksomheder og andre ligestillede turister.
Jeg vil meget gerne tilføje mange andre artikler, så ved du noget om gode restauranter, bare, butikker, museer eller brænder du bare for et særligt område indenfor NYC's grænser så er jeg meget interesseret i at modtage dit bud på en gæsteartikel. Du får selvfølgelig "full credit" for dit arbejde, så du må gerne tilføje din hjemmeside/blog adresse også. Send et forslag, gerne med billeder til info@turistinewyork.dk.