Vejret i New York

New York City
-3°
overcast clouds
humidity: 73%
wind: 3m/s E
H 3 • L -3
1°
Wed
-3°
Thu
3°
Fri
6°
Sat
9°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

Værd at vide – Om vejret i New York!

Hvornår på året er det mon bedst, at rejse til New York? Skal du bruge sommerferien i New Yorks høje luftfugtighed, eller måske vente til efteråret eller vinter? Det kan da i grunden også være at foråret er flottest?

Der er flere gode grunde, til at tage vejret i New York med i dine planlægning.

Lige meget, hvilken sæson du vælger at rejse til New York vil du have fordele og ulemper ved vejret. Det er dyreste at rejse til NY i løbet af sommeren, og omkring helligdage. Det kan også blive meget, meget varmt om sommeren og det kan være ulideligt at skulle gå meget rundt og opleve ting. På den anden side, er der mange aktiviteter, mange events, mange smukke aftener at nyde i byen. Og - måske det ikke er så varmt, netop de dage du er der.

Ved vintertid kan der være megen sne, is og kulde. Men du kan få rigtig gode priser på flybilletter og hotel. Og, det kan være super hyggeligt, at gå rundt i et snebeklædt Central Park og drikke varm kakao ved hver en hjørnecafé! Der er også særlige events omkring juletid og nytår, som måske vil gøre din ferie endnu bedre.

Her hos "Turist i New York" synes vi synes at alle sæsoner har sin charme! - Det er dog helt sikkert, at der er noget at tage sig til, lige meget hvornår på året du vælger at besøge den bedste by i verden! F.eks. læs hvad Time Out har at byde på: 2016 Event Kalender for hele året og husk også, at guidede ture på dansk kan tilpasses efter hver pengepung, efter smag og behag og selvfølgelig også vejret: Turist i New York's services

Med rette påklædning, indstilling og godt humør kan du få lige så meget ud af en rejse i vinteren som om sommeren. Her hos "Turist i New York" foretrækker vi dog september, oktober eller maj måned.

Under alle omstændigheder, lad ikke vejret blive en hindring for din rejse!