Værd at vide

Værd at vide

Sektionen "Værd at vide" er et slaraffenland af alt muligt godt, som ikke nødvendigvis passer ind i de øvrige kategorier men som ikke desto mindre kan bidrage til en bedre New York City oplevelse.

Klik dig ind på nedenstående kategorier - og hvis ikke du finder det du søger, så kontakt os endelig og vi vil råde bod på situationen: Kontakt os

Der vil være andres gode rejse oplevelser, hvor du kan læse om andre turisters anbefalinger og gode råd. Eller simpelthen bare en sjov oplevelse. Du er også velkommen til at dele dine oplevelser med os, og så kommer de på siden.
Der er også en side som er vores anbefalinger til rejseblogs og hjemmesider om USA - som er særligt interessante, hvis du skal udforske mere af USA end blot NY.
Og selvfølgelig kommer vi ikke udenom, at der skal være en side dedikeret til hvordan vejret i NY er.
At studere i udlandet ligger indehaveren af "Turist i New York" nært på sinde, og måske guiden til studier i NY kan være god for dig.
Vi kommer heller ikke udenom, at vi selvfølgelig alle sammen gerne vil sparer, hvor der kan spares så siderne Her & nu tilbud og gratis ting og spareråd vil uden tvivl være fornuftig at læse. Det samme gør sig gældende med hensyn til mobil og internet, for hvad gør du for at bevare kontakten med omverdenen uden at bruge for mange penge.

Hvis du gerne vil vide hvad andre synes om "Turist i New Yorks" ture og services, så kan du læse anbefalinger på Ris & Ros siden

Sidst men ikke mindst - så må du ikke snyde dig selv for at følge "Turist i New York" på diverse sociale medier