Book transport

Book transport i New York

Transportmuligheder under dit ophold i New York City

Der er mange muligheder, når det kommer til valg af transport til og fra lufthavnen og måske under dit besøg i byen. Nedenunder vil du finde link til Super Shuttle's hjemmeside, hvor du selv kan varetage din søgning og booking eller du kan vælge at lade os stå for benarbejdet og bestille en SUV, VAN, limousine eller Sprinter gennem vores samarbejdspartnere. – Leder du efter vores personlige lufthavnsafhentning? Klik her: Concierge pakker

Er du interesseret i at leje bil i New York?  Lige på det punkt, anbefaler vi at du smutter over til eksperterne René Frederiksen's Roadtrip i USA: www.renefrederiksen.dk/billeje-i-usa/, eller Henrik Lange's: www.highways-usa.com - de har erfaringen, og kan bedre guide dig i den rigtige retning!

Lufthavns shuttle

Super Shuttle er de blå shuttle busser man ser rundt omkring i hele NYC, og mange andre steder i USA. Udover deres 'shared-van' busser tilbyder de også hyre af privatvogne med chauffør.

Klik dig ind her, og læs mere og book din egen tur. Priserne starter fra $20.

book-online-red-large

 

Turist i New York arbejder med et transport firma lokalt her i Queens, New York. Firmaet har eksisteret i over 25 år og kan dække mere eller mindre alle transport behov vores kunder måtte have såsom:

  • Lufthavnstransport
  • Limousine kørsel
  • Sightseeing
  • Shopping ture til Woodbury Commons Outlet
  • samt mere specifikke ønsker kan imødekommes.

De har både black car sedans, SUVs, limousiner og vans. Fælles for deres køretøjer er nyere, renere og veldholdte biler. Og meget vigtigt; deres chauffører er professionelle, både i opførsel og påklædning!

Så ønsker du at ankomme til NYC i stil, og blive afhentet i terminalen som en anden VIP eller ønsker du at overraske din familie med limousine kørsel - book med det samme!
Du vælger blot datoen for din ankomst, vælger vogn baseret på antal personer og/eller behov og indtaster oplysninger om fly og jeres hotel. Derefter tager vi os af resten - og I vil blive budt velkommen i terminalen af jeres chauffør.

Raterne* inkluderer udover vogn og chauffør også skatter, gebyrer til told og sidst men ikke mindst: drikkepenge til chaufføren!

Har du spørgsmål? Send os en besked! Leder du efter øvrige transport alternativer?
Tjek vores blogpost omkring lufthavnstransport: New York Lufthavnstransport

*Vigtigt at bemærke:
Prisene på lufthavns afhentninger inkluderer 60 minutters ventetid fra flyet har landet. Transportfirmaet og deres chauffører holder øje med forsinkelser og tidlige landinger, og de 60 minutter begynder når flyet har landet - ikke når du er ved gate, eller ude af flyet nødvendigvis. Det er deres måde at sørge for prompt service.
Hvis chaufføren skal vente udover de 60 minutter bliver det faktureret $1/minut. Dette er til dækning af chaufførens tid, plus de dyre parkeringspriser i lufthavnene.
Denne udgift vil påfalde dig og indkrævet af os efterfølgende!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Lone E on Transport
Limousine kørsel

Super nyttig hjemmeside med masser af tips, ideer og praktiske oplysninger. Maria-Leena er nemt at kontakte og få svar på via mail og var hjælpsom med svar på alle spørgsmål.Bookede limo til lufthavnsafhentning via TINY og det virkede

Hej Lone! Tusind tak for dit review, det værdsætter jeg! Jeg er glad for, at vi kunne være behjælpelige med booking af limousine og jeg håber I havde en rigtig dejlig New York ferie. Måske vi ses en anden god gang?
Hold jer varme!
/Maria-Leena