Book transport

Book transport i New York

Lufthavns shuttle

Super Shuttle er de blå shuttle busser man ser rundt omkring i hele NYC, og mange andre steder i USA. Udover deres 'shared-van' busser tilbyder de også hyre af privatvogne med chauffør.

Klik dig ind her, og læs mere og book din egen tur. Priserne starter fra $20.

book-online-red-large

Ønsker du, at vi varetager din booking? Udfyld nedenstående kontaktformular med detaljer, og vi sender dig en prisliste over muligheder for afhentning tilpasset dine behov.

Turist i New York er glade for at have et eksklusiv samarbejde med et transport firma lokalt her i Queens, New York. Firmaet har eksisteret siden 1995 og kan dække mere eller mindre alle transport behov vores kunder måtte have såsom:

  • Lufthavnstransport
  • Limousine kørsel
  • Sightseeing
  • Shopping ture til Woodbury Commons Outlet
  • samt mere specifikke ønsker kan imødekommes.

De har både black car sedans, SUVs, limousiner og vans. Fælles for deres køretøjer er, at de alle er fra 2013 eller nyere, rene og pæne. Og meget vigtigt; deres chauffører er professionelle, både i opførsel og påklædning!

Så ønsker du at ankomme til NYC i stil, og blive afhentet i terminalen som en anden VIP eller ønsker du at overraske din familie med limousine kørsel - book med det samme!
Du vælger blot datoen for din ankomst, vælger vogn baseret på antal personer og/eller behov og indtaster oplysninger om fly og jeres hotel. Derefter tager vi os af resten - og I vil blive budt velkommen i terminalen af jeres chauffør.

Raterne* inkluderer udover vogn og chauffør også skatter, gebyrer til told og sidst men ikke mindst: drikkepenge til chaufføren!

Har du spørgsmål? Send os en besked! Leder du efter øvrige transport alternativer?
Tjek vores blogpost omkring lufthavnstransport: New York Lufthavnstransport

*Vigtigt at bemærke:
Prisene på lufthavns afhentninger inkluderer 60 minutters ventetid fra flyet har landet. Transportfirmaet og deres chauffører holder øje med forsinkelser og tidlige landinger, og de 60 minutter begynder når flyet har landet - ikke når du er ved gate, eller ude af flyet nødvendigvis. Det er deres måde at sørge for prompt service.
Hvis chaufføren skal vente udover de 60 minutter bliver det faktureret $1/minut. Dette er til dækning af chaufførens tid, plus de dyre parkeringspriser i lufthavnene.
Denne udgift vil påfalde dig og indkrævet af os efterfølgende!

Transport forespørgsel

Hvilken lufthavn drejer det sig om?
Drejer din forespørgsel om transport til eller fra lufthavnen? Eller måske begge veje?
Er du interesseret i transport med fremmede, eller kun for dig og dine rejsefæller?
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Lone E on Transport
Limousine kørsel

Super nyttig hjemmeside med masser af tips, ideer og praktiske oplysninger. Maria-Leena er nemt at kontakte og få svar på via mail og var hjælpsom med svar på alle spørgsmål.Bookede limo til lufthavnsafhentning via TINY og det virkede

Hej Lone! Tusind tak for dit review, det værdsætter jeg! Jeg er glad for, at vi kunne være behjælpelige med booking af limousine og jeg håber I havde en rigtig dejlig New York ferie. Måske vi ses en anden god gang?
Hold jer varme!
/Maria-Leena