Leje af cykler i NYC

Cykel leje og sightseeing

Lej cykler i new york
Bare rolig, det er ikke denne cykel du kommer til at leje! 😉

Som dansker er det en naturlighed, at tankerne falder på at cykle i New York City. Der er mange gode cykelstier i byen, særligt på Manhattan og i Brooklyn og hvis du nyder at cykle til daglig, så er det klart du gerne vil forsøge dig her også. Det er naturligvis ikke den letteste by at cykle i, men der er flere områder som kan være meget attraktive. F.eks. er en cykel tur i diverse parker rundt omkring i byen, så som Central Park, Riverside Park, Prospect Park og Flushing Meadow Corona Park rigtig skønne! Du kan også sagtens cykle på veje og cykelstier rundt omkring i byen, men vær obs på at der er meget traffik, og det er ikke alle steder at veje og cykelstier er særlig velholdte.

Vores samarbedspartnere tilbyder udover leje af cykler ved Central Park, Brooklyn Bridge, Battery Park og Riverside Park, også sightseeing på cykel med en autoriseret tour guide. Det kan være en sjov måde, at få lært lidt mere om byens historie på - og vil hjælpe dig værdsætte de ting du passerer mere.

Priserne starter på $15/voksne per time for almen cykelleje men 4 timer koster kun $30/voksen.
Du kan også leje cyklen i 24, 48, 72 timer eller hvad med en hel uge eller måned.

Du vil ligeledes også finde muligheder for sightseeing på cykel. Både offentlige ture og private.
Priserne på offentlig sightseeing starter på $45/voksen for to timer med mulighed for at leje cyklen resten af dagen for yderligere $15.

Efter du klikker dig ind, vil du også se muligheder for booking af tandem, pedicab, picnic i Central Park med fuld dags leje af cykel o.m.a muligheder på to hjul.

Da vi samarbejder med  to af de større cykeludlejningsfirmaer i byen, kan formidle kontakten til disse hvis du har større grupper du gerne vil leje cykler til. Eller, hvis du har ønske om f.eks. at have din skoleklasse få en guidet tur på cykel i bl.a. Central Park. Kontakt os for priser!

Citi Bike - "ikke-turist-cykler"

Du har sikkert hørt om dem - og hvis ikke, så kan du ikke undgå at se dem i gadebilledet når du først kommer til byen; de massevis af blå citibikes der siden maj 2013 har været i brug mange steder på Manhattan, Brooklyn og Long Island City i Queens. Der kommer til stadighed flere stationer rundt omkring i byen, og de er bestemt en praktisk transportmulighed hvis man gerne vil fra A til B hurtigt uden brug af offentlig transportmidler eller taxa.
Der er to typer af medlemsskaber: et årligt for new yorkere og et til dem der besøger byen i kortere perioder. F.eks. har de et 1-dags og 3-dages pas for hhv. $12 og $24 der giver dig ubegrænset ret til brug af cyklen i op til 30 minutter ad gangen. Skal du være i byen i en længere periode, f.eks. under studie eller praktik kan det være du er interesseret i deres årlige pas a $14.95/måned hvor du får ubegrænsede ture på 45 min. ad gangen.

Disse medlemskaber er geniale hvis du er vant til at cykle, og ikke har i sinde at bruge subwaysystemet for at komme fra A til B. Men, de er ikke så praktiske hvis man gerne vil cykle rundt for at opleve byen på må og få. Ved brug af cyklen i mere end 30 minutter ad gangen kommer der en merkost a $4 per 15 min. Du kan læse mere om Citi Bike programmet, deres stationer, medlemsskaber, priser og gode råd til cykling i byen her: Citi Bike NYC
Du kan få gode råd, tips og tricks til cykling i NY, cykel ruter og andet godt såsom særlige events her på disse links: