Special Tours

Som vores forretningsmodel ændrer sig, bl.a. ved at Maria er flyttet til Las Vegas og også giver sightseeing tours der og efter analysering af hvilke tours der sælger godt og hvilke der skal sættes mere fokus på er vi begyndt at tilrettelægge speciale tours der ikke er fast på programmet. Som de bliver tilrettelagt, og gjort ledige vil du kunne se dem her på bloggen.

D. 16 oktober 2018 kl 18:00-20:00:
En særlig aften tour i Downtown Manhattan. Lad os gå på opdagelse i de snævre, originale gader fra New Amsterdams tid! Vi vil se nogle kendte steder, og mindre kendte steder i området der også har navnet FiDi (Financial District!) Jeres guide vil fortælle jer om New Yorks historie tilbage fra 1600-tallet og optil idag. Vi vil også besøge South Street Seaport, og det helt nye Pier 17. Jeres guide har gode minder fra sin tidlige dage som turist i New York og vil kunne fortælle og vise jer, hvordan det gamle Pier 17 var. Her er mulighed for afsluttende hygge med en kold en, med udsigt over East River, Brooklyn Bridge og Brooklyn. Eller I kan fortsætte med jeres guide tilbage til en nærliggende station og eventuelt besøge en autentisk, hyggelig gammel pub på Beekman St.
Turen bliver kun gennemført ved minimum 4 tilmeldte, og tilmelding lukkes fredag d. 12 oktober kl 23:59 NYC tid. Hvis der lørdag morgen, ikke er minimum 4 tilmeldte, aflyser jeg og refunderer selvfølgelig dem der har betalt.

D. 4 oktober 2018 klokken 10-14:
Dette er en fire timers walking tour kombineret af vores to populære tours: “Downtown’s Dybder & Brooklyn Heights”,
“Tag med på opdagelse i det originale New York, eller vi burde vel sige New Amsterdam! Vi vil vandre gennem nabolag, se kendte steder, mindre kendte steder og helt ukendte steder mens jeres tour guide fortæller jer om New York’s historie helt tilbage fra 1600-tallet og op til i dag. Downtown er også området der bliver kaldt for Financial District eller blot FiDi. I vil også komme forbi World Trade Center inden I tager subway (metrocard ikke inkluderet i prisen) over på den anden side af East River og oplever Brooklyn Heights & DUMBO, nogle af de smukkeste og mest interessante kvarterer i Brooklyn. Få historie, anekdoter og sjove fortællinger om dette område af Brooklyn som er så eftertragtet. Turen går også til Brooklyn Bridge Park, hvor du har fantastisk udsigt til Manhattans Skyline.
Når turen er overstået har du måske lyst til at spise byens bedste pizza til frokost, og Brooklyn’s Ice Cream Factory is til dessert og så brænde kalorierne af til slut med at krydse Brooklyn Bridge – det er op til dig selv – men vi tager dig direkte til lækkerierne!”

Brooklyn Heights & DUMBO – Turist i New York