Walking Tours på Manhattan

... Uptown, Midtown, Downtown og alt det i mellem!

Turist i New York - NYC & Tours tilbyder 5 ugentlige ture på Manhattan der kan bookes både som offentlige - eller private sightseeing ture. Med vores populære Queens ture, samt vores Brooklyn ture får vi i den grad dækket New York City. Som altid med en NYC testet, og autoriseret lokal guide. Og I ved jo, at vi taler dansk!

I kan booke turene direkte via vores Fareharbor booking kalender, hvilket gør det nemt og sikkert at betale - og som altid anbefaler vi at være ude i god tid, da vi ind i mellem rykker rundt i programmet hvis ikke datoerne er booket. I kan også finde information omkring vores aflysningspolitik, drikkepenge og andet på vores "Ofte Stillede Spørgsmål" side: FAQ

Pris: Vores 2-timers tours er $35/person. Hvis du ønsker at booke en af turene som privat ture for din gruppe, eller ønsker du at udvide en 2-timers tour med ekstra oplevelser så tjek vores private, skræddersyet løsning: Design Din Egen tour

Husk også, at du i samarbejde med os kan planlægge din egen tour der passer ind i dine og dine rejsefællers behov! Læs mere under: Design din egen tour!

Vi glæder os til at se jer!

Uptown Manhattan

Uptown – Harlem

Uptown Manhattan byder turister på en masse ukendte områder, flot arkitektur, spændende historie og et virvar af kulturelle forskelle. På denne tur vil vi besøge nogle af de ukendte steder i Harlem og måske se et par af de mere kendte attraktioner ligeledes. Vi vil tale Harlem Renaissance, civile rettigheder og nutidens omvæltning af området. Vi vil dog også gå yderligere nordpå og opleve områder der er kendt for kulturelle diversitet. Da Manhattan er lidt mere "bakket" heroppe, anbefaler vi at man er godt gående og som altid gode sko Vi kan vælge at afslutte turen ved shopping muligheder, hvis dette er af interesse. Meddel det gerne ved booking af tour. - Turen varer ca. 2 timer.

Chinatown

Chinatown & Little Italy

Mange ser Chinatown og Little Italy på Manhattan fra den forkerte vinkel. Tag med på vores tur og få historien bag disse elskede nabolag i Manhattan. Der er langt mere til Chinatown & Little Italy end falske designvarer og cannoli's.
Vi vil tale om historien bag immigrationen, og tale om hvordan disse forskellige kulturer bor side om side med resten af det mangfoldige New York. Vi vil også kigge på forskellene fra fortidens nabolag til nutidens turistfælde, med fokus på hvordan kineserne og italienerne stadig lever i bedste velgående i disse områder.
Vi vil have mulighed for at shoppe i lokale butikker, efter eksotiske teer, krydderier og andet. Og måske få en snack eller to mens vi går rundt.
Der er gode mulighed for at stille spørgsmål, både til områderne vi går rundt i men også generelle NY-spørgsmål, da vi mener det er vigtigt at man har et generelt kendskab til New York City for virkelig at nyde byen til fulde.

Downtown Manhattan

Tag med på opdagelse i det originale New York, eller jeg burde vel sige New Amsterdam! Vi vil vandre gennem nabolag, se kendte steder, mindre kendte steder og helt ukendte steder mens jeres tour guide vil fortælle jer om New York's historie helt tilbage fra 1600-tallet.
Vi vil desuden tage en tur med Staten Island Ferry, og se Frihedsgudinden - og slutter af på 9/11 Memorial hvor I på egen hånd kan tage på museet og/eller en tur op i One World Trade og se byen fra oven. Prisen for dette er ikke inkluderet, men vi kan arrangerer køb af billetter for jer! Kontakt os: info@turistinewyork.dk
Turen vil tage ca. 2 timer og kan bookes enten som en offentlig tur, hvor du får mulighed for at møde andre danskere på tur - eller som en privat tur hvor din rejsegruppe's ønsker og behov er ekstra i fokus.

Grand Central

Midtown Manhattan

Manhattans Midtown rummer nogle af de mest fantastiske bygninger og historier. Er det din første tur til New York? Er du her kun i få dage? Eller kunne du bare godt tænke dig at få set en hel masse, mens en dansk guide fortæller dig historien bag nogle af Manhattans mest kendte bygninger og områder? Så er denne walking tour på Manhattan den rette tur for dig. Vi mødes et belejligt sted, og så færdes vi til fods rundt i midtowns gader. På turen vil vi bl.a. se: Grand Central Terminal, Times Square, Rockefeller Center, Empire State Building og meget meget mere. Der er gode mulighed for at stille spørgsmål, både til områderne vi går rundt i men også generelle NY-spørgsmål, da vi mener det er vigtigt at man har et generelt kendskab til New York City for virkelig at nyde byen til fulde.

Sne i New York

Som danskere er vi ikke bange for lidt kold vind, og gåture i sne. Og New York City kan være helt fantastisk at besøge i vintermånederne.
Tag med på en kombineret hygge, vinter og sightseeing tur på Manhattan hvor vi bl.a. kommer forbi julemarkeder, parker og nogle af New Yorks fineste attraktioner. Der vil også være tid til en kop varm kaffe eller kakao!
Mød andre danskere, eller nyd turen med dine egne rejsefæller! Læs mere her: Vinterland - En walking tour! *Sne kan ikke garanteres!


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

2 thoughts on “Walking Tours på Manhattan

Comments are closed.