BYOB – Familievenlig sightseeing

Når du begynder at tænke på, om det mon er en god idé at tage småbørnene med på en ferie til New York ... så er du kommet til rette sted! Fra tidernes morgen, har Turist i New York - NYC & Tours' motto været, at New York er for alle! Uanset størrelsen på tegnedrengen, alderen, familieforholdene eller om man rejser alene eller med andre.

Maria-Leena Kerr (ejer og tour guide) har erfaring som lærervikar i Danmark, og mere end 3 års arbejde med børn i New York - er selv mor til en lille baby dreng, Markus, anno august 2016. Hun vil bevise for dig at New York City sagtens kan være destinationen for dig som rejser med børn under 8 år.

Vores BYOB Tours ("Bring Your Own Baby") er familievenlig sightseeing, til en særdeles fordelagtig pris. Der er fokus på børnene i familien, med et element af sightseeing til de voksne.
Disse ture er primært for familier med børn under 8 år, og særligt de helt små børn og babyer. Vi tager den med ro, og vi sørger for at legepladser eller andre forlystelser er "endestationen" på vores tur så I kan hygge videre på egen hånd!

BYOB Tours bliver lanceret i foråret 2017 - hold dig opdateret på vores Facebook side: www.facebook.com/turistinewyork