Queens Sightseeing

... mest forskelligartede borough i NYC!

The Borough of Queens er en af de 5 bydele der udgør New York City. Lonely Planet satte Queens på førstepladsen indenfor rejsedestinationer i USA i 2015. Har du været i Queens eller overvejet at tage hertil på din rejse til byen? Hvis ikke, så er det på tide du får booket en tur, som uden tvivl vil åbne op for horisonterne. Queens er mangfoldig, Queens er "ægte"! Du kan læse mere om Queens her: "Kom til Queens, NY"?

Er du ikke blevet nysgerrig efter at se med egne øjne, hvad New Yorks anden største bydel har at tilbyde? Foruden vores Brooklyn ture, samt vores informative og sjove Manhattan ture føler vi at det er vores pligt at vise en del af New York City som de færreste turister får set. Turist i New York tilbyder 2 ugentlige ture der kan bookes både som offentlige - eller private sightseeing ture. Og som altid med en NYC testet, og autoriseret lokal guide. Og I ved jo, at vi taler dansk!

I kan booke turene direkte via vores Fareharbor booking kalender, hvilket gør det nemt og sikkert at betale - og som altid anbefaler vi at være ude i god tid, da vi ind i mellem rykker rundt i programmet hvis ikke datoerne er booket. I kan også finde information omkring vores aflysningspolitik, drikkepenge og andet på vores "Ofte Stillede Spørgsmål" side: FAQ

Alle vores walking tours starter ved $35 per person men inkluderer ikke frivillige drikkepenge til jeres guide. Hvis du ønsker at booke en af turene som privat ture for din gruppe, starter priserne på $200. Læs mere om det på ovenstående FAQ.

Husk også, at du i samarbejde med os kan planlægge din egen tour der passer ind i dine og dine rejsefællers behov! Læs mere under: Design din egen tour!

Vi glæder os til at se jer!

Friends Meeting House

Taste of Queens

Denne tur inkludere besøg af tre nabolag / "neighborhoods" som hver især er hel unik i forhold til kultur, arkitektur og mad.
Jeres guide vil fortælle om New Yorks historie, Queens' historie og tage jer med rundt i det som mange kalder "The Real New York". Udtrykket "Taste of Queens" skal forstås som værende en smagsprøve på den kulturelle mangfoldighed der er at finde i Queens. Vi vil også stoppe og få mad undervejs, alt efter interesse. (mad & drikke er ikke inkluderet i prisen)
Henrik Lange oplevede og skrev om en af vore Queens ture i 2014. Læs artiklen her:
"Queens - en farvelade af nationaliteter fra hele verdenen" - Turen varer ca. 4 timer.

The Unisphere

Forest Hills & Corona

Denne Queens tour er kortere end vores "Taste of Queens", men den byder på introduktion til to nabolag i Queens som er utrolig kontrastrige og fuld af historie. Du får mulighed for at smage på "Kongen af Queens" is, få fantastiske billeder af den store globus i Flushing Meadow Corona Park og et besøg på Queens museum hvor I kan se byen lidt fra oven. Vi kommer også til at se hvor US Open bliver afholdt, og hører lidt om tennishistorien her i Queens.

Turen er ideel for børnefamilier, omend den kræver at man er friske på at gå en længere rute!

Prisen inkluderer indgang til museum. Medbring et par dollars i kontanter til is.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by John Larsen on Turist i New York

Den "tour" i Queens med Maria var et af mange højdepunkter på vores første NYC visit. Kan klart anbefale at få et indblik i de forskellige "Hoods" og deres kultur og historie. Maria er vidende og en god fortæller og hun tager os med til steder vi ikke selv ville finde - sjove butikker og spisesteder. Vil helt sikkert tage endnu en guidetur med Maria, og blive præsenteret for flere spændende "Hoods" på vores næste besøg.

by Morten Ansfelt on Turist i New York
New York er andet end Manhatten...

På vores første tur til New York brugte vi Maria som quide i Queens; et valg vi bestemt ikke har fortrudt. Marias fortællelyst og engagement var en fornøjelse. Alle vore spørgsmål og lignende op til vores quidede tur, blev besvaret hurtigt og proffessionelt. Det var fedt at se noget andet end Manhatten, og det var med til at se og forstå hvor fantastisk og mangfoldig New York er. Jeg har anbefalet Maria til en kollega, og vil selvfølgelig også gøre det her !

by Simone Krogh Bebe on Turist i New York
En Bebe-tur

Det fantastisk ved Maria er, at hun er flexibel og går op i sine gæster!
Vi havde aftalt at vi skulle mødes i JFK når vi landede, og så ville hun møde os og få os sikkert frem til vores destination. Men men men, der stod ingen Maria og ventede på os i lufthavnen, og vi havde svært ved at komme i kontakt med hende. Vi blev selv nød til at finde frem og da vi endelig var noget frem og fandt noget WIFI, skrev jeg straks til Maria. Det viste sig at vi ikke havde fået udvekslet flynummer osv, så hun havde ingen mulighed for at finde ud af hvilken terminal vi ville lande ved. Da vi hjemmefra havde købt en særlig gave til hende, en bog med H. C. Andersens eventyr, ville vi meget gerne mødes med hende. Da jeg vidste at hun boede i Queens, og vi havde planlagt en tur til Queens, foreslog jeg at vi kunne mødes der, bare lige at sige hej og aflevere gaven (vi gad ikke have den med igen, da der skulle være plads til alt det andet vi ville shoppe ;))
Det ville hun gerne og tilmed ville hun gerne give os en tour i Queens! Vi havde to ting vi gerne ville opleve i Queens, så vi vidste ikke helt om det kunne lade sig gøre. Men selvfølgelig kunne det det! Hun planlagde en helt særlig tour i Queens for os, hvor vi kom rundt og så alt det vi gerne ville se. Det var en fantastisk tour, hvor hun fortalte stort og flot om Queens, og vi fik set noget helt andet en bare Manhattan, og det var forfriskende.
Desuden, før turen, stod hun hele tiden til rådighed med råd og vejledning, som jeg benyttede mig flittigt af!
Det er med 100% sikkerhed, at hun vil komme op, hvis samtalen skulle falde på New York og jeg vil til hver en tid anbefale hende.
Jeg var rigtig ked af det, da hun ikke mødte op i lufthaven, især fordi det tildels var min egen skyld. Men hun kompenserede virkelig for det, og gav os meget mere end hvad vi havde regnet med!
Fem stjerner herfra!

by Henning Sørensen on Turist i New York

Hej Maria.
Ja bedre sent en aldrig 🙂
Tusind tak for den fantastiske tur vi havde sammen med dig rundt i lidt af Queens og Forest Hills som forbavsede os med den stilhed der er der. Fantastisk at opleve det i NY. Din evne til at fortælle historien om Forrest Hill, det er så levende at høre dig fortælle om det du brænder for 🙂 En tur vi troede skulle tage et par timer, men nej 🙂 Heldigvis havde du tiden til at vise mere frem. Shopping i Queens og et fantastisk kage sted 🙂 Red Velvet, siger det dig noget :-). Vi glæder os til næste gang vi er tilbage i NY. Så er jeg sikker på du bliver kontaktet igen. Vi anbefaler dig til alle der begynder at tale om en tur til NY. 🙂

by Bjarne Rasmussen on Turist i New York
En overraskelse af de store

Hej Maria. Jeg vil på egne og familiens vegne gerne sige dig 1000 tak for en fantastisk rundtur i Queens. Jeg havde ALDRIG forestillet mig at der 15 min fra DownTown Manhattan kunne være et så anderledes samfund, så interessant og i så skærende kontrast til det "øvrige New York. Tak for din tid, og for din superfede måde at guide os rundt på, tak for din tålmodighed med vores spørgsmål, og tak for at du lukkede op for posen i relation til dine egne holdninger på godt og skidt i USA..
Jeg vil til enhver tid anbefale ALLE der skal besøge NY at booke en tid hos dig, og få een på opleveren.
Bedste hilsner
Bjarne Rasmussen (efterårsferien 2014)

%d bloggers like this: