Turist i New York - NYC & Tours
har arbejdet tæt med tour guiden og fotografen, Ibrahima Diallo og hans virksomhed All New York Fun Tours i flere år og kan til hver en tid anbefale at booke en af hans sjove, lærerige "Photo Tours". Han sætter fokus på SJOV men går aldrig på kompromis med kvaliteten af hans ture.


På den populære Central Park Photography Tour, vil du i den grad få hjælp til at bruge dit kamera professionelt, samtidig med at du får en grundig, underholdende og oplysende tour om parkens historie. Om du er en let øvet fotograf, eller amatør, om du har et smart kamera eller en smartphone så kan du tage med på turen og vil uden tvivl lærer en masse om dit kamera, og parken. Prisen er per person: $45


Du kan også vælge at booke en Cell Phone & Selfie Tour som også foregår i Central Park men som er gearet mod det yngre publikum der udelukkende bruger deres telefon som kamera. Vil du glæde de unge mennesker i din rejsegruppe, så book en tour med det samme. Prisen er per person: $45


Det kan også være, du er lettere øvet fotograf eller måske gerne vil lærer at forstå hvordan du tager bedre billeder ved aftentid. Hans Sunset Delights Photo Tour vil være ideel idet du kombinerer sightseeing i Lower Manhattan med kendte attraktioner såsom World Trade Center, Battery Park og Frihedsgudinden, med en lektion i aften fotografering samt afsluttende aftensmad. Prisen per person er: $60 og er inkl. en let aftensmad.


Vil du hører mere om ovenstående muligheder og booke din egen tour, så kontakt os via nedenstående kontaktformular:
Vil du se nogle af hans billeder, kan du klikke dig ind på nedenstående og se et udvalg. Ibrahima Diallo er også vores "go-to" fotograf ved events og private ture:

all new york fun tours

Få mere information om Photo tours

1 thought on “Photo Tours”

Comments are closed.