Kort til alle attraktionerne

Rabatkort til attraktioner i NYC

I forbindelse med planlægningen af jeres New York rejse, overvejer I sikkert at købe et af de kendte kort til alle attraktionerne, de såkaldte "pass" som kan spare jer en masse penge på attraktioner, ture og seværdigheder. Der er forskellige produkter på markedet, og selvom de minder om hinanden så er der alligevel forskel.
Nedenstående er en kort beskrivelse af The New York Pass, Citypass og Go Card / Explorer Pass og den nyeste på stammen; Freestyle NYC pass

Alle kort giver muligheden for udover selvfølgelig at spare penge og tid (ved at kunne springe køer over ved flere attraktioner) inspiration til hvilke ting og sager du skal opleve mens du er i byen.

Turist i New York kan ikke råde dig til, hvilket kort der er bedst men vi håber at beskrivelserne kan kaste lidt lys over mulighederne. Derudover, anbefaler vi også at du undersøger hvert produkt yderligere på egen hjemmeside, før køb.

Har du brug for hjælp til planlægningen af ferien, så benyt dig af vores Introduktions-pakke til New York og mød en professionel tour guide når du ankommer til New York. Sammen sætter vi os ned, og hjælper med en planlægning af dine dage herover, så du vælger de rette attraktioner, den rette dag og i den rigtige sammenhæng.
Klik dig ind på "Introduktions-pakke til New York" for mere information!

Freestyle NYC

Freestyle NYC med CitySightsNY og Grayline (disse selskaber er i virkeligheden kun een virksomhed, men kører under to forskellige "brands") har introduceret et nyt "rabatkort" til konkurrencedygtige priser. Du vil sparer et sted mellem 54% til 57% ift. normal priserne.
Du får 3 dages adgang til deres "Hop on / Hop off" busser, der kører ruter i Downtown og Uptown Manhattan, samt Brooklyn og The Bronx. Bonus: Du får også een aften-tour, og mulighed for at tage med på deres "Hop on / Hop off" sejlture med båd.
Derudover kan du vælge 3 eller 5 attraktioner fra en liste af de mest populære attraktioner i NY der vil inkluderer f.eks Empire State Building, Top of The Rock, Madame Tussaud's, diverse walking tours, museer (f.eks. American Museum of Natural History, Guggenheim og MoMa) Du kan også vælge at få spisning, og rabatkuponer til diverse restauranter eller andre cruises såsom Circle Line.
Priserne er $139/voksen for 3 attraktioner og $169 ved 5 attraktioner.
Læs mere om de mange attraktioner du kan vælge, og køb direkte hos forhandleren her: Køb FreeStyle New York Pass med 3 eller 5 attraktioner. Priser starter ved $139.

NYC Explorer Pass

NYC Explorer Pass fungerer en smule anderledes end de andre kort. Du vælger selv om du vil "bygge" dit kort ved selv at vælge attraktioner eller ved at købe en af deres forudbestemte pakker med enten 3, 5, 7 eller 10 New York attraktioner for én lav pris.
Du har valget mellem 54 af New York's bedste attraktioner og seværdigheder, og du vælger selv hvilke af dem du vil se. Kortet er gyldigt i op til 30 dage efter første attraktion er besøgt. Og hvis du af en eller anden grund, ikke får aktiveret kortet indenfor et år efter du har købt det, får du alle dine penge tilbage.

Derudover er der yderligere eksklusive tilbud, samt guidebøger du kan printe eller gemme på din telefon.
Når du køber dit Explorer Pass får du det tilsendt på mail og du kan få det downloadet på din telefon, med det samme som du kan vise ved attraktionerne. Du kan også få det tilsendt via posten, eller hente det her i byen når du ankommer. Det er op til dig!
Når du har købt dit pass, får du også en guidebog der vil oplyse dig om åbningstider, og adresser så du kan få planlagt din tur på bedste vis. Derudover, vil der også være rabatkuponer på restauranter, shopping og underholdning. Attraktioner inkludere Empire State Building, Top of the Rock, doubledecker bus ture, 9/11 Tribute Center, museer og sightseeing tours.

Priserne starter ved $76 for 3 attraktioner og $179 for 10 attraktioner. På den måde kan du spare op mod 45% ift. regulære entrepriser.

Læs mere og køb dit pass nu, direkte hos forhandleren her: New York Explorer Pass - Store Besparelser nu!

New York Pass

The New York Pass ligner et dankort, og giver adgang til over 80 af New York's top attraktioner, og muligheden for at skippe køen på flere af de travle seværdigheder. Derudover giver det også rabatter på diverse restauranter og butikker.New York City Pass
Du vælger hvor mange dage, du gerne vil have dit kort skal være gyldigt i. Det være sig, 1, 2, 3, 5, 7 eller 10 dage.

Priserne starter på $90 for voksne for 1-dag, op til $299 for 10 dage. Tilsvarende er det $60 og $175 for børn for hhv. 1 og 10 dage. Du kan se priserne på de øvrige dage ved at klikke her: Priser og gyldighed
Du kan også vælge at købe kortet, inklusiv billetter til hop-on, hop-off bus ture. Priserne vil i så fald starte fra $199 for 2 dage/voksen, og $159/børn. Det vil du også kunne se mere om, på ovenstående link.

For en komplet oversigt over hvilke seværdigheder du har at vælge i mellem, så følg dette link til "Attractions": Liste over inkluderede attraktioner.

Du kan sagtens købe passet med det samme, selvom du først skal rejse senere på året. Passet bliver først aktiveret første gang du bruger det. Husk, at der er ingen begrænsninger på hvor mange af attraktionerne du kan benytte dig af i løbet af varigheden på dit kort. Så benyt dig af den guidebog du får ved købet, og planlæg dine dage grundigt, så du får så meget som muligt ud af de mange attraktioner, seværdigheder, museer og ture. Der vil også være kontaktoplysninger til de forskellige, og det er en god idé at reservere plads på nogle af de ture der har begrænsninger på antal deltagere.

Du bestemmer selv, om du vil have passet tilsendt dig eller hente det i NY.

Vil du læse mere om kortet, eller købe med det samme så gå direkte til forhandleren: Køb New York Pass

CityPass

CityPASS skiller sig ud fra mængden, ved at være simpelt og lige til. Du skal ikke træffe beslutning om hvad du vil se, og hvordan du vil "bygge kortet op".
Det giver adgang til 6 af byens top-attraktioner, som langt de fleste turister absolut ikke vil gå glip af. Du får ligeledes muligheden for, at skippe købe ved attraktionerne og på den måde spare tid.

Attraktionerne det inkludere er: Empire State Building, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art, Top of the Rock, 9/11 memorial, Guggenheim og andre.

Du sparer $81 per person, ved at købe kortet fremfor at betale fuld-pris ved døren. Efter aktivering, ved første besøg af en attraktion har du 9 dage til at besøge resten. Du får også en ekstra "Option Ticket", som giver dig mulighed for at vælge en øvrige seværdighed. Derudover får du kuponer og kort over byen.

Du har 2 år til at aktivere kortet, efter du har købt det. Så du kan sagtens købe nu og først bruge det til næste sommer.

Prisen er $114 for voksne, $89 for unge under 18.

Køb direkte hos forhandleren her: Spar op til 42% på New York's 6 bedste attraktioner med CityPASS. Køb idag!


New York CityPASS

Ansvarsfraskrivelse: Alle links er såkaldte affiliate links. Det betyder, at skulle du vælge at købe et af produkterne efter at have klikket på linket, vil Turist i New York modtage en lille procentdel af salget. Prisen er ikke anderledes for dig af den grund. Det er dog disse små kommissioner der gør det værd konstant at opdatere hjemmesiden og gratis hjælpe jer med inspiration til jeres NYC rejse. Hvis ikke du vælger at benytte dig af en af vores sightseeing ture eller concierge pakker, opfordrer vi til at benytte af affiliate links du finder rundt omkring på hjemmesiden. På forhånd tak!